PIFFA UPP TILLVARON

– Artikeln är sponsrad i samarbete med dejtasmart.se –

Den växande lusten att piffa upp tillvaron 

Visst kan det vara skoj att fräscha upp i hemmet. Fixa väggarna i ett rum eller köpa nya möbler. Inför sommaren lockar det oftast med att fräscha upp på uteplatsen. Kanske börja förbereda en myshörna för sommarkvällarna.

Vårkänslorna kommer med glädje och ny energi i de flesta av oss. Färger och dofter som sprids utomhus, dagsljuset som ger oss längre kvällar och lusten av att piffa till i hemmet. Ofta är det lusten att släppa in våren i hemmet eller att anordna olika sammankomster som grillfester. Under denna period är det även vanligt att man börjar känna lust av att finna den stora kärleken.

Lusten att finna den stora kärleken, som man sen kan dela ett hem med. Att tillsammans skapa ett trivsamt hem och tillvaro. Känslan av att ha någon speciell vid sin sida – att dela livets goda sidor med kärleken. På olika sommarfester kan man få chans att träffa nytt folk, men med hänsyn till gällande omständigheter kan det bli problematiskt. 

Har du erfarenhet av att chatta med folk eller är du nyfiken på att testa? Det uppkommer ständigt nya dejtingsidor på marknaden och det kan vara bra att läsa på om de olika alternativen som finns. Innan du börjar med att använda dig av dem, så bör du först fundera på vad det är du söker.

Vad du bör tänka på innan du börja använda dejtingsidor

  • Var klar över ditt syfte med att registrera dig på dejtingsidor. Var ärlig med vad du vill och för att göra det mer enkelt för dig själv, så var tydlig i din profil.
  • Skapa en profil som beskriver dig som bäst. Även om du inte vill avslöja för mycket direkt, så var ärlig mot dig själv och återge en rättvis bild om vem du är och vad du vill göra.
  • Vad söker du hos en partner och varför? Börja med att fundera över vad som inte har fungerat tidigare. Vad är det som skulle förgylla din vardag och vad kan du göra för den andre personen? Till exempel olika saker gällande personlighet, matvanor och intressen.
  • När det gäller delning av foton, så tänk noga igenom dina val innan du bestämmer dig. Tänk på vad du vill visa om dig själv och hur dina foton kan tolkas. Dela inte mer än du vill, oavsett vad andra säger. Du ska vara bekväm med alla steg.
  • När du vet vad du söker, så är det också lättare att välja vilken dejtingsida du ska välja. Match.com har bra betyg för de som söker ett seriöst förhållande. Är du mer intresserad av flirt eller liknande, så kan Happy Pancake passa dig bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *