SAKER JAG VILL GÖRA I VÅR

Fick sån vårpepp och inspiration av min bästa vän Beatrice och hennes bucketlist för våren så jag var tvungen att sätta mig ner och skriva en egen. Hoppas den kan inspirera även er till att göra en vår-lista!

SAKER JAG VILL GÖRA I VÅR:

– Springa 1 mil. Det är nästan så jag längtar.

– Slå säljrekord. Vill ge februari, mars och april en jäkla revansch gentemot förra året. Det ska jag bara banne mig göra!

– Ha fotodagar med Beatrice! I samband med att vårens nyheter dyker upp, så ska vi hjälpa varandra att fylla på arkiven lite med massa fina bilder i olika miljöer, både utomhus och inomhus.

– Kramas. LÄNGTAR SÅ MYCKET tills jag får krama mina närmaste igen när vaccinationerna gjorts. Förstår att det är ett tag kvar, men åh vad jag saknar det!

– Släppa tre nya kulörer i vår alldeles egna färgkollektion. De släpps nu på söndag, men kallar det ett av vårens saker-att-göra ändå.

– Göra 100 000-steg-utmaningen med min vän Anna. Vi har redan planerat detta, klaffat så vi är igång med träningen inför utmaningen (100 000 steg på 24 timmar) och gjort packningslistan. Pratar om det varje gång vi ses och nu ska vi bara spika ett datum! VI ÄR SÅ PEPP!

– Boka åtminstone en resa (inom Sverige) att längta till. Det behöver jag för att våga blicka framåt ännu lite mer känner jag, oavsett om resan inte sker förrän nästa år.

– Måla sovrummet. Jag vill få det så mycket mysigare därinne och för det behövs en ommålning, lite hyllor för förvaringens skull och nya sänglampor.

– Fira karln som fyller 30. Måste bestämma mig för vilken present det blir, men är typ mer pepp än han själv inför hans födelsedag (i maj).

– Besöka minst en ny plats på Gotland. Måste försöka roadtripa åtminstone en eller två gånger i vår. Sommaren har jag svårt att hinna så jag får göra det på försäsong.

12 Replies to “SAKER JAG VILL GÖRA I VÅR”

 • Låter som många trevliga saker att se fram emot, att kramas var det som ögonen fastnade på direkt, det vill jag med

 • Älskar detta! Både för att det är så roligt att läsa vad du ska göra och för att jag blir så inspirerad att också sätta upp tydliga mål som liksom ger riktning för våren. Åh vad kul. Tack för inspirationen!

  • Men åh! Tack snälla!! Ja gör det, det behöver man göra för sig själv ibland!! 🙂

 • Så roligt med dina nya kulörer. Säljs de bara i Visby färghandel eller finns de med ncs -nr? Självklart kommer du slå säljrekord nu i vårvinter. Jag hejar på dig. Att besöka nya platser är alltid så roligt och lustfyllt. Må så gott fina du..

  • Tack snälla du! De säljs exklusivt på Visby Färgcenter och hos/via oss, så man får beställa om man vill ha det till fastlandet. Bara att hojta om du skulle vilja det! 🙂
   Vi hoppas det! Tack snälla Kamilla och ja, det är så himla härligt. Ta hand om dig!

 • Men alltså åh så härliga grejer, håller tummarna för att du bockar av allt! Men du, 100 000 steg på 24 timmar låter ju heeeeeelt galet! Jag har väl som mest gått 40 000-45 000 steg på en dag och då har jag varit så slut och haft så ont i fötterna att jag knappt kunnat stå upp, kan inte ens föreställa mig hur det är fysiskt möjligt att gå mer än det dubbla, haha! Men följer detta med spänning och förväntar mig en detaljerad rapport 😉

  • Tack snälla du för det!!! JAAAA I know, det är heeeeelt galet men ska bli en så rolig utmaning och självklart kommer jag dela mer om det när det är dags och berätta hur det gick!! 😉 Så detaljerad rapport kommer!

 • Vad kul att få läsa din lista inför våren, jag blir mer peppad på våran nu när jag ser andra göra buckelist! 😍 Alltså jag är så taggad på att göra projekt med dig och fatta drömmen när man kan kramas??? Längtar ihjäl mig!!! ❤️ Kul grej du och Anna ska göra, det låter verkligen sååå kul 🥰

  • Vad kul att du tyckte det och tack snälla för inspiration!! 😍 JAG MED, sååå taggad, och ja tänk när man äntligen får kramas igen!!! Som man längtar nu!! ❤️ Det ska verkligen bli roligt, så sjukt spännande och se om vi lyckas 😀

 • Alltså ja, jag visste redan innan pandemin att jag var en kram människa… men nu när pandemin är aktiv så har jag märkt att jag VERKLIGEN är en kramig person vill hela tiden krama men kan inte hahahahaah
  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *