SNAPSHOTS FROM WEEK 21

Är det inte vansinnigt hur fort det går nu när syrenen börjat dofta och veckorna till midsommar blir allt färre och färre? Min favorittid är nu, så här precis innan allt faktiskt börjar och jag försöker faktiskt njuta så mycket jag kan. För ett år sen hade jag andan i halsen, pluggångest och slutförde min sista kurs som var marknadsföring genom att smälla in det där sista A:et (för nu tänker jag aldrig någonsin plugga mer) och idag tackar jag mig själv för alla de kunskaper som jag tog till mig, för de har hjälpt mig fantastiskt mycket i min marknadsföring för företaget sen dess. Och idag är livet något annat, jag är verkligen helt ångestfri och känner mig så pirrig, stark, framgångsrik och livsglad, jag tror att jag är i någon slags formtopp och i ett nu som ger mig allt som jag faktiskt kämpat för de senaste åren. Sån utveckling och så mycket som sker i bolaget nu, det är ju nu det händer som sagt.

I veckan som passerat har jag köpt en skänk (som ska stå målad i min färg ”Mafrids” från min färgkollektion sen i nya butiken), jag har byggt ihop en annan möbel som jag ska visa upp i ett samarbete inom de närmaste dagarna och så har jag färdigställt ett skåp som kommer hämtas under veckan. Har även släppt ett nytt skåp (en mini-variant av skåpet Västergarn) i min egna möbelkollektion som jag tänkte visa er inom kort och så har jag hängt ute i butiken i dagarna fyra för lagerfix, leveranser och helgöppet. Mycket jobb bakom hela maskineriet kan tyckas, men ack så viktigt innan säsongen drar igång på riktigt och kommande helg är det ju storhelg så då är det öppet torsdag-söndag, vilket ska bli så himla kul!

Fick under veckan även in kvalitetstid med min bästa vän och hennes kiddos på stranden och vi tog en kvällsfika med den allra vackraste havsvyn, på ett riktigt smultronställe. Så himla ljuvlig kväll och så glad att jag har henne, hon är den som pushat mig längs hela min företagsresa och nu när hon ser att jag flyger, så flyger hon med och glädjs verkligen med min lycka. Det är bara en av alla fantastiska egenskaper hon besitter och nästa månad är hon min kollega mer på riktigt, för hon ska minsann jobba på StyleMood vid bland annat öppnings-minglet som snart stundar och då vara min högra arm lite mer formellt!

Tränat på har jag också gjort, både i regn, solnedgång och sommarvärme, helt underbart med alla kontraster. Hade sällskap av Emmie en av eftermiddagarna och avslutade med onsdags-tacos här hemma, riktigt härligt. Förutom kompishäng så har jag hunnit lunchat med mamma, njutit av morsdags-fika idag med henne och brorsorna, varit på tvåårskalas för Patriks systerdotter och längtat efter att han börjar sin semester (imorgon måndag morgon går han av sista nattpasset äntligen). Ser så mycket fram emot kommande vecka!

20 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 21”

 • Tack så mycket fina du! <3

  Men ååååh blommar syrenerna nu??? Jag ÄLSKAR syrener, brukade alltid plocka ett gäng att ha inomhus när jag bodde i Sverige. Tycker att de doftar så himla gott

  • Jaa det är ju en helt ljuvlig tid nu!! 🙂 Bästa som finns tycker jag, och håller med dig helt, doftar sååå gott!

 • Du är så grym!<3
  Alltid lika imponerad över dig och allt du hinner med 🙂 *leeer*
  Så härligt med träning och bästis-tid också, sånt är värdefullt ;)<3

  Kramar!

  • Men åh tack darling <3 Vad du är snäll som tycker det! 🙂 Ja det är så viktigt att få in det också :)<3 Kramar!

 • Detta måste nog vara min favorittid också faktiskt! Önskar dock att syrenerna inte blommade över så fort!! Låter verkligen som att du fick en himla mysig och bra vecka <3

  • Håller med dig, de borde blomma så mycket längre 😉 Det hade jag verkligen <3

  • Åh tack snälla du! Nej han ska mest ta igen sig, fixa lite småsaker och njuta av dagarna hade han tänkt 🙂

 • Det är verkligen helt sjuuukt vad snabbt tiden går!! Maj är för mig årets i särklass bästa månad och jag är liksom inte redo att lämna den (har inte ens hunnit med hälften av det jag ville göra). Men Juni betyder att jag kommer hem till ön, så det längtar jag ju faktiskt efter, hihi! Då MÅSTE jag ju bara ta mig förbi butiken! STOR KRAM hjärtat <3

  • Jaaaa galet!! Jag håller med dig, men precis som du säger, du kommer hem till ön och jag har så mycket kul som väntar just i juni så har ju längtat till denna månad med!! OCH JAAA, kom till nya butiken i sommar, du är så välkommen Matilda!! <3 Kram finaste du<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *