SNAPSHOTS FROM WEEK 30

Vi har redan gått in i vecka 31 för 2019 och herre-bananas, det är liksom inte ens två veckor kvar av högsäsongen, augusti börjar imorgon och vi FLYTTAR in i nya läggan! Förra veckan var fin, värmen kom tillbaka på riktigt och jag och sambon hade date-night på stenugnsbageriet Leva där vi åt fantastiskt god pizza, tog ett glas rött, köpte med oss sockerbullar och promenerade hemåt i kvällssolen hand i hand. Förutom en sån myskväll tillsammans så hann vi även påbörja ihoppackningen av lägenheten, sälja vår kära bäddsoffa som inte ska få följa med oss mer, rensa skåp och klia oss femtioelva gånger i skallen över frågan hur vi ens har fått plats i en etta när vi har så mycket grejer? Hur har vi ens stått ut?! Vi beställde en dubbelsäng och det var liksom ett hallelujah-moment, vi har bott ihop i över 5,5 år med en 120-säng och nu äntligen kommer vi ha utrymme nog att ha en ordentlig säng (lovar att jag kommer ligga nära Patrik ändå av gammal vana, men bara det där med att veta att det finns lite mer plats är ju en lyx)!

Under helgen var jag ensam eftersom karln var på grabbhelg på andra sidan ön, så jag passade på att bo kvar ute i Västergarn vid mitt barndomshem, käka fredagstacos med bästis, ta powerwalks i skogen och fördrink på föräldrarnas stentrapp efter jobbtimmarna i butiken. På söndagseftermiddagen for jag hem efter att ha levererat utemöbler till kunder och vi passade på att ta ett iskallt kvällsdopp på Själsö i den ljumma julikvällen mellan allt banankartongs-packande. Underbart med sommar! Nu ska jag ge järnet här i butiken de sista sommarveckorna (då det ännu är öppet varje dag) innan vi går in i en fantastisk höstsäsong med helgöppet och andra jobbrutiner, nätverkande, möten och imorgon den 1a augusti, flyttar vi in i nya lägenheten!

36 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 30”

  • Ja det är helt ljuvligt med denna nya lägenhet och mycket mer space!! 😀 Kram

 • Så kul med Lgh 🙂 Nu blir jag genat nyfiken på den nya 😉 *ler*
  Får vi se den sen? 😉
  Kompismys och tacos lät underbart!

  Sv: Jag älskar med Kreta och Chania med, så underbar stad<3
  Hade det så underbart<3
  Vart på Kreta ska ni?

  Kramar

  • Åh vad kul att du blir det och såklart ska ni få se den, så fort vi kommit i ordning här lite mer! 😉

   Underbar plats på jorden verkligen <3 Vi ska till södra Kreta, det är där jag har mina smultronställen och mindre turister, vilket jag föredrar 😉 <3
   Kramar!!

 • Alltsååååå, det är helt sjukt att du ska flytta. Eller niiiiii. Jag visste verkligen inte om det, det kom som en chock när du sa det. Men jag är taggad för att ni ska flytta och shit vad mysigt ni haft det. Hoppas den här veckan blir minst lika bra eller hela månaden!!! 😁😍 Kärlek till dig!

  • JAAAA I know, det är helt sjukt att vi bor i något annat än en ETTA nu!!!!!! Haha och så roligt att jag gjorde dig så chockad när jag berättade, längtar till du får se och är glad att du är lika taggade som vi på vårt nya boende!! Jaa vi har njutit när vi kunnat. KÄRLEK till bästa dig, vi ses imorgon äntligen! <3

 • jag sover som vitruvianske mannen, hahaha, skulle aldrig klara mig med 120 cm säng så jag hoppas att ni njuuuuuter i ert nya sovrum och er nya lägenhet 😀

  • Hahahahha, åh vad du är kul!!! Vi njuter som bara den, det känns underbart med både dubbelsäng och stora lägenheten!! 😀

 • Alltså så himla underbart att höra att du hinner njuta så mycket av sommaren trots allt jobb med butiken, HEJA DIG! Vill även passa på och skriva att jag just nu sitter och dricker te ur en av kopparna vi köpte hos dig och vi är mer än nöjda kunder och kommer gärna tillbaka nästa sommar 😉

  • Ja jag passar på de stunder jag kan!! TACK SNÄLLA AMANDA!! Blir så himla glad att du skriver det och tack återigen för ert besök och för att ni shoppade med er några favoriter hem!! Så kul att ni är nöjda, ni är så välkomna tillbaka!! 😉

 • Och fyfan att sova i en 120 säng xD När vi köpte ny säng så gick vi från 210 (rund säng) till 160 och jag hade panik för vi låg så nära. Men nu älskar jag vår säng. Kanske för att sambon trycker i ett hörn och jag breder ut mig xD Men så roligt för er att få dubbelsäng. Ni lär ju sova så mycket bättre 😀

  • Hahaha I know… Eller det har gått bra, har ju inte haft något annat att jämföra med 😉 Herregud det var skillnad ju att byta från stor till mindre, men skönt att du ändå får ditt space 😉 Ja, sååå ljuvligt! 😀

 • stort lycka till med nya lägenheten o nä ja vänta tills alla barn ska ligga i er säng oxå å räcker knappt en 180 säg utan u ligger på yp 20 cm själv:D

  • Tack snälla!! 🙂 Haha det kan jag tro, men jag gillar att ligga när så får överleva den fasen om det blir så 😉

  • Ja det är full rulle hela tiden! Njuter de korta stunder jag kan och passar på då! 🙂

 • MEN så härligt att det snart är dags för inflytt! Längtar själv sååå efter en större lägga. Så trött på att inte ha ett sovrum, haha… 🙁

  • Jaa vi trivs så himla bra redan! 🙂 Det förstår jag och lite så kände vi med efter alla år 😉

 • En sådan myskväll med karln din! Resterande de av helgen tycks också ha varit fin. 🙂 Hoppas att flytten har gått bra!

  Svar: Tack, det skulle glädja mig så om såpbubblor blir ett lyckat inslag i samband med vår vigsel. <3

  Kram

  • Ja det var det verkligen! 🙂 Flytten har gått jättebra och vi trivs så himla bra! 😀

   Lycka till på lördag vännen <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *