SNAPSHOTS FROM WEEK 49

Herregud var tar tiden återigen vägen? Fattar nada och all julstämning jag haft på sistone är som bortblåst nu när temperaturen återigen visar 6-7 plusgrader, frosten är borta, mitt julpyntande inte hunnit med och beslut tagits om att vi blir utan gran i år för vi bor för litet. Det är typ pesten för en julälskare som mig att stå utan gran, så jag har liksom varit tvungen att istället försöka baka lussebullar och kompensera med extra mycket glögg för att få tillbaka känslan om jul, men det vill sig inte riktigt. I veckan har jag haft mycket jobb på TS, fyra pass som annars bara brukar vara två, och så har jag haft långa kvällar med datajobb, packande av varor (packar varje dag till julafton) och även en dag med företagsplanering inför 2019. Känner mig som sagt taggad för det som väntar och ännu mer blir jag när jag vet att det är just butiksflytt och större grejer på gång förstås! Jag har hunnit med träningsrundor (mycket motvind i veckan), fixat klart i princip alla julklappar, tagit en fika på stan med Josefine, planerat julmenyn och så har vi varit på både ölprovning med middag ute och glöggmys hos våra vänner nu på söndagskvällen. Helgen i butiken har varit fantastisk, så himla mysig och mycket kundbesök vilket värmer lite extra, så nu är jag verkligen redo för en ny vecka och sista två veckorna med julrusch. Nya veckan kommer också bjuda på julpysselmys hos min bästa vän, inslagning av alla julklappar, jobbpass på TS och så förstås en hel del administrativt företagsjobb

22 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 49”

 • alltså på riktigt ja vill ha sista ljusstaken hade hoppats på inte så dyr
  ja du tiden bara försvinner
  lycka till med mera försäljning till julen nu då kramar om

  • Förstår det den är så fin. Tycker den är prisvärd med tanke på storlek och form 🙂
   Tack så mycket! Kram

 • Jag hade aldrig klarat en jul utan gran! Hur stort bor ni? Vi bor på 33 kvm och har en gran som är 1,5 meter i diameter och 190 hög xD Vi har fått flytta lite på köksbordet men det funkar 😀

  • Nej det är så jag känner och jag håller på att avlida!!! Haha då bor ni lite större, vi bor på 27kvm och det går tyvärr verkligen inte in här, så jag får bara försöka bita ihop och avundas alla andra som har en gran… 😉 Men kul att ni kan ha!! 😀

 • Bilden på lussebullarna är verkligen underbar! Hoppas du får en härlig vecka med allt du skulle göra, julpysselmys lät hur mysigt som helst! Kram

 • Du är grym som hínner allt det där!<3
  Jag är lite som Du gällande gran, men vi bor ju större så inga problem för oss 😉

  Förstår er, om det blir trångt<3 Ni kan inte ha en minigran då? 🙂
  Inte samma sak visserligen men .. 😉 *ler*

  Kramar!

  • Tack för att du tycker det fining! <3
   Haha alltså det är ett måste och typ det enda jag begär på julen men i år får vi verkligen inte plats och jag är så deppig över det!! 😉 Men minigran är inte samma effekt, så får väl helt enkelt bara bita ihop och hoppas att vi bor större om något år... 😉
   Kramar!

 • Så fina bilder! Tycker också det är svårt att få julkänsla, men känns som att den inte kommer komma för ens snön kommer 😉 Kram

  • Jaaa, så himla trist och inte juligt alls…. 🙁 Hoppas det kommer snö så jag får tillbaka känslan 🙂

 • Åh ja, tid.. den är märklig. Har precis skrivit ett inlägg om det haha 🙂 Hoppas julkänslan snart kommer tillbaka. Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *