SNAPSHOTS VECKA 18

En vecka med blandade känslor. Tillbaka-flashar, roliga middagar både måndag och lördag här hemma hos oss med gäster, en riktig snabbvisit till Stockholm och kväll hos brorsan som inte längre bor kvar på ön som ni vet, många ord och bästishäng på en helt vanlig tisdag. Planering av Ljugarns-butiken och ett lass i bilen för att kunna åka dit ut denna vecka och påbörja städningen och förberedelserna inför öppningen i juni. Herregud, datum och tider och det mesta som sägs försvinner ut någon annanstans, måste verkligen skriva upp allt i tur och ordning för att komma ihåg. Fick även fler beställningar på vårt egenbyggda bord och hann med några timmar i snickarverkstan för att påbörja ett annat kundprojekt, vilket är så roligt och tacksamt. Älskar att få jobba med händerna och till doft av trä och virke så mår man extra bra vill jag påstå, därför är det extra kul när mina kunder ger mig dessa ärofyllda bygguppdrag som just nu (gör nämligen något som inte ingår i kollektionen, men som en kund ville ha av just mig för att jag tidigare byggt deras bord, lovar att visa när det är färdigt).

För övrigt så var det leveransupplock, ett varv till återvinningen i vanlig ordning, en massa prissättning, webshopuppdatering och en drös med ärenden som skulle prickas av. Tiden går så fort nu, men jag är väldigt glad för det och för att den där mest intensiva och härliga säsongen snart äntligen drar igång. Jag är så redo!

18 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 18”

 • Kan tänka mig att du känner samma lycka som jag gör när jag skapar en bukett som när du bygger en möbel. Tänk va sjukt egentligen att du bygger möbler? Hur coolt är inte det 😀

  • Ja det kan jag också tänka mig att det är! Det är helt galet, fattar inte själv att jag ens gör det 😉

 • Oh så härligt, för mig vore det rena paradiset att bo på Gotland eller vid vattnet skulle typ ta mig tid att fota hela tiden och njuta av naturen. Du som har så mycket rekvisita att ta till med

  • Ja det är ett paradis, älskar att bo här 🙂 Ja, men man har ju inte riktigt tid att fota hela tiden eftersom vi faktiskt jobbar och har en vardag här, det är ju inte semester-mood för oss gotlänningar 😉

 • Shit, veckorna går så fort… tänk att det är vecka 20 i morgon!? Jag fattar INGENTING. Men är tacksam att sommaren nalkar!

 • Åh vad härliga bilder. Och jag förstår att det måste vara underbart att få arbeta med händerna. Jag älskar själv att skapa saker. Däremot så är det inte mycket jag får skapa med händerna i mitt jobb, så jag försöker göra det på fritiden när tiden räcker till 🙂
  Ska bli spännande att få se bordet! Jättenyfiken!

  • Tack snälla du! Ja det är det verkligen och jag förstår verkligen att du försöker göra det på fritiden när tiden räcker till, det är lite av en terapi liksom 🙂 Förlåt att jag inte visat upp bordet, men ska försöka hinna producera lite fler under hösten som jag kan fota 🙂

  • Det har verkligen varit fullt upp inför sommaren 🙂 Ja, alltid innan och under sommaren så känns det som om tiden inte riktigt räcker till och ja precis, det är då det som mest i de fysiska butikerna. 🙂

  • Ja det brukar bli så, särskilt på försäsongen och under sommaren 🙂 Tack snälla, hoppas du haft en fantastisk sommar också Amanda!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *