SNYGG OCH LJUDDÄMPANDE VÄGGPANEL

– Inlägget är sponsrat i samarbete med wallribbon.se –

Letar du efter det optimala sättet att dämpa ljud i ett rum eller på kontoret? Då kan vi glädja dig med att du inte behöver leta längre!

Ribbpanel i avskalad skandinavisk design

Vårt tips till dig är att satsa på en högkvalitativ svensktillverkad akustikpanel. Här får du en oerhört bra ljuddämpande ribbvägg som dessutom är vacker att se på med sin skandinaviska design och den passar ihop och gifter sig väl med det mesta i inredningsväg. Du hittar den i olika träslag och i flera olika nyanser samt ytbehandlingar – en snygg panel som passar precis lika bra i hemmet som i kontorsmiljöer. Den unika designen förhindrar effektivt att ljud sprider sig i rummet och du kan använda den i alla inomhusmiljöer. Den snygga ribbpanelen passar precis lika bra i det lilla sovrummet som i stora samlingsrum samt offentliga lokaler. Ribbpanelen är, som sagt, influerad av den skandinaviska designen som grundar sig på den minimalistiska synen på inredning där man använder sig av naturmaterial. Enkelhet och funktion står alltid i fokus och bildar tillsammans ett estetiskt uttryck som är här för att stanna.

Enkel att montera

Är du inte helt säker på vilket träslag som du vill ha? Mörkt eller ljust? Ett tips är att du bestämmer hem varuprover och väljer panel i lugn och ro. Kika gärna in på Instagram om du vill ha inspiration! Det här är inte bara en panel som absorberar ljud och förbättrar akustiken – den ger även en exklusiv och estetisk känsla till rummet.

Du monterar ribbpanelen lätt på egen hand. Det finns även tillbehör som förenklar själva monteringsarbetet om du önskar det.

Kontakta din leverantör om du har ytterligare frågor eller känner att du behöver vägledning och tips inför ditt köp. De hjälper dig mer än gärna så att du får exakt den ribbpanel som passar dig, dina behov och din smak allra bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *