TACK LIVET FÖR ALLT DET HÄR

Lätt frånvarande här och det är tydligt att det är mycket på andra plan. Den här veckan har varit riktigt härlig med en måndagsförmiddag där karln och jag utnyttjade hans sista semesterdag med LÅNG morgonpromenad och sommarens traditionsenliga frukost på Själsö Bageri, tisdagen hängde jag i Ljugarns-butiken och började packa upp massa finheter inför sommarens öppning (skriv upp 26e juni, midsommardagen, kl 11:00 om ni är på Gotland då) och så har jag spenderat resten av veckans dagar på lagret för att ta emot inkommande leveranser, ha öppet i butiken och passa på att stuva om och undan allt inför sommaren. Det går minst sagt framåt på alla plan och känns så otroligt skönt med en sån här vecka för för att få komma ifatt lite och det gör mycket med att bli ”fri” de där timmarna från jobb på annat håll. Otroligt tacksam gentemot mig själv att jag äntligen vågar säga nej mer, och börjar förstå att min tid är den jag bestämmer över. Sen är jag lika medveten om att anställning på sidan av ett utvecklande bolag med mer än 120% arbetstid är not forever, så det är en lättnad när sommaren kommer och jag endast har fokus på StyleMood, det är ju så det kommer vara i framtiden tillslut.

Nu ska jag beta av ett samarbete och sen försöka ta ledig kväll i soffan. Har så långa och roliga arbetsdagar nu inför sommarspurten att det är svårt att släppa taget på kvällstid. Älskar verkligen den känslan och är så tacksam över att få känna mig så driven och full av ork, kraft och mod som jag gör. Bara idag har jag varit igång sen 06:00 med leverans i innerstan, storleverans till ett hotell, tippen, promenad, packa bilen full med kartonger och nyheter som ska ut till Ljugarns-butiken, packat upp i andra butiken, haft öppet 11-16, haft massa fina möten av kunder som tittat förbi under dagen, fakturerat och slängt ihop en planering inför nästa vecka. Och så såg jag att bara under första veckan i juni (dvs såhär långt, har ju ett helt dygn kvar av veckan) så har StyleMood’s totala försäljning ökat med 192% (!!!!) jämfört med samma vecka i fjol. WOW, vilken belöning allt slit ger oss. Mäktiga siffror och jag är så stolt. TACK LIVET för allt det här.

14 Replies to “TACK LIVET FÖR ALLT DET HÄR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *