TAGGAR SOMMAR

27e april och min pappa fyller år. April är en födelsedagsmånad för flera av medlemmarna i våra familjer, så vi ska fira både honom och Patrik (som fyller år på måndag) i helgen med hela familjen, vilket ska bli så mysigt! Jag älskar födelsedagar även om jag på ett annorlunda sätt fasar för min egen just detta år, hehe, men det är något fint med det också.

I övrigt så har den har veckan bjudit på en sväng till Ljugarns-butiken för att påbörja städningen inför kommande säsong och i samband med det besöket så blev jag så himla peppad på sommaren så satte mig och gjorde de stora inköpen direkt när jag kom hem. Fick feeling helt klart och vilka färger, nyanser och material som skulle få lägga grunden för sommaren 2023 i de båda butikerna. Brukar egentligen redan ha gjort inköpen inför sommaren såhär års, men i år är det lite annorlunda och man behöver tänka till mer på VAD man köper in. Linnekläder har vi faktiskt lagrat kvar mycket från fjolåret med någon enstaka påfyllning (det bästa med klassiska material och modeller), linnebyxorna har varit förbeställda sedan februari och kommit nu i veckan till lagret samt årets nya klänningsmodeller. Så nöjd med det och att vi lyckas hålla nere utgifterna i en mer utmanande tid, när det behövs lite extra, men ändå kan leverera både fantastiska nyheter, ett vackert sortiment med vår röda tråd och hållbara favoriter.

6 Replies to “TAGGAR SOMMAR”

  • Härligt att dum börjat där ute i Ljugarn, det är verkligen ett tecken för sommaren. Hoppas vädret håller i sig och nu kan vi köra fotografering för är hemma igen!

    • Ja det känns skönt att ha börjat komma igång med städning och fixet därute 🙂 JAAA, ser så mycket fram emot nästa vecka när vi ses för fotografering!!

  • Vi har många födelsedagar i maj och augusti, märkligt hur det ofta hopar sig så? Men också lite smidigt att kunna bocka av många kalas och grejer samtidigt haha. 🙂

    • Visst är det märkligt att de hopar sig! Ja haha, det är smidigt som tur är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *