TÄNKER ALDRIG SLUTA LÄRA MIG

Jag ligger i som vanligt för att hinna med så mycket som möjligt såhär i veckorna och nu är det ju öppning i helgen, så det går inte att smita från allt som måste göras där ute i butiken för att allt ska hinna bli klart! Jag hade dock sån rackarns tur att få betald eftermiddag trots avbokat jobbpass, så jag smet iväg ut på landet där jag har min butik och spenderade tisdagens soliga eftermiddag där istället för inne på ett kontor. SÅ skönt och nu äntligen kände jag att jag kom ikapp allt lite. Förutom öppning av butiken (fortfarande den gamla, öppning i nya butiken sker längre fram mot sommaren), så har jag flera bollar i luften, givetvis. Jag håller bland annat på att jobba med en ny webshopdesign för att optimera försäljningen, inspirationen och kundflödet i olika kanaler, så den tänker jag släppa inom kort (hoppas på söndag). Babysortimentet har börjat smygas upp för webshopkunderna och det mesta finns snart i lager då jag får hem flera leveranser denna vecka och under nästa. Min egna kollektion ritas upp på allt fler papper, så bygget får fortsätta i sin takt lite på sidan av allt, jag hoppas ju kunna ha den helt klart till påsk för att kunna ge ut den officiellt då. Har så mycket att glädjas åt och se fram emot!

Och så sitter jag och redigerar bilder ungefär så ofta jag kan. Är så glad att jag känner att jag fått nytt flow i bildinspirationen äntligen, helgen med en proffsfotograf vid sidan (även kallad bästa vän) gav så mycket nytänk och lärdomar. Älskar att det finns så mycket att utvecklas inom och tror att mitt tänk med att se möjligheterna kommer ge mig förutsättningarna för hela företagandets framtid. Jag tänker aldrig sluta lära mig och det kommer vara min styrka.

20 Replies to “TÄNKER ALDRIG SLUTA LÄRA MIG”

 • Härligt! Låter som du har mycket inspiration nu för tiden och att saker och ting går framåt 😀
  Vad gillar du att redigera i för program förresten? 🙂

  • Ja det har jag verkligen och det känns så härligt! 🙂 Jag redigerar i PS 🙂

 • Vad härligt att dra ut till landet, man får sån ro där! Vad roligt att du fått ett flow i bildinspirationen, älskar den känslan man får när man är peppad 😀

 • Men så kul det låter! Du är så inspirerande, tack för det 😉 *ler*
  Jag tror det tänket är jättebra, att aldrig sluta lära sig<3 Heja dig!!

  Kramar<3

  • Det är det verkligen! Tack så mycket vännen!! 🙂 Ja tror det är så viktigt att tänka så<3

   Kramar <3

 • Underbart att du blev ledig och fick betalt samtidigt som du kunde åka ut och fixa det sista i butiken innan öppning! Såå skönt att du inte behöver stressa!! <3

  Och underbart med den nya designen på hemsidan, jag är så taggad när den kommer upp för jag tror verkligen det kan vara ett stort lyft! och du jag är glad att jag kan hjälpa dig och lära dig massor av saker samtidigt som du själv hittar ett nytt flow i bildredigeringen! <3

  • Ja så underbart, har aldrig haft det så i jobblivet så det kändes skönt och jag hann bli klar med butiken inför öppningen! <3

   Sååå nöjd med den och hur allt blev, har fått beröm och uppfattar den som mycket enklare och lättare att shoppa ur nu vilket jag hoppas kunderna också tycker. DU LÄR MIG MASSOR, och ger mig sån inspiration! <3

 • Så härligt att du återfunnit motivationen till bilderna och redigering! Håller såklart alla tummar och tår för att allt fram till själva öppningen och öppningen går smidigt 🙂

  • Ja känns himla skönt och så roligt! 🙂 Tack snälla du, det har gått över förväntan idag och det känns så skönt och roligt att äntligen ha öppnat upp för våren igen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *