UTVECKLING SOM VARAR

– Inlägget är sponsrat och publiceras i samarbete med Canea. –

Som företagare är jag van att sitta med i arbetet om hur saker ständigt ska förbättras, utvecklas eller effektiviseras. Det handlar om att bli bättre och skapa nytta, och vid såna projekt och investeringar gäller det att allt görs strukturerat och genomtänkt, så man vet förutsättningar, vad som kan hända och vad som behövs ta hänsyn till. Utveckling ska kunna mätas och analyseras också, så lika viktigt är arbetet efteråt med att mäta resultaten efter satsningen och se att målen uppnåtts. Och jag kan tycka att det är så spännande med just sånt arbete som handlar om investeringar, verktyg och projekt som ska leda till nytta framöver och kanske vara det där som tar företaget steget längre än andras. Senare i höst ska vi sätta oss med vårt bolag och planera våra nya projekt och lägga en uppdaterad företagsplanering för ett år framåt, men även förhoppningar om drömmar och mål tre år framåt.

Och hjälp för framgång nytta och utveckling finns att få som företag, vilket är jättebra! Canea erbjuder varaktiga resultat och framtida förutsättningar utifrån sin filosofi som handlar om att ge dig som företagare strategier, system, arbetssätt och kompetens för utveckling och nytta. Världen är i snabb förändring och det ställer krav på ett företag, stort som litet, och de kan det där med att gå från en tanke eller idé till att göra ett framgångsrikt och målinriktat genomförande, där resultat blir förverkligade. En förändring eller rättare sagt transformation, vilket är ett koncept som blir lyckat med bland annat nyckelkomponenter som: portfölj- och programhantering, förändringsledarskap, förändringsanalys, projektmodell och projektledare, är något som Canea kan hjälpa till med om du behöver det. De har hjälpt företag i över 25 år, att förbättras och utvecklas, och förutom konsulttjänster inom transformation, strategi, operativ effektivitet och ledningssystem som ger verklig nytta, så har de även utbildningar och it-lösningar för dig som behöver det.

På min agenda står nu både webshop-uppdatering och två samarbeten som ska skrivas/fotas inför publicering, innan jobbdagen är över och vi ska iväg på middag ikväll! Ha en fortsatt fin vecka hörrni.

2 Replies to “UTVECKLING SOM VARAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *