VINTERBLEK HUD

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Tandblekning.co –

Känt mig så vinterblek på sistone, men försöker ägna lite tid i solen de dagar jag kan för att få D-vitamin och lite färg på näsan. Dessutom passade jag på att ta en hemma-spa-kväll idag när Patrik hade åkt till jobbet, med återfuktande ansiktsmask och skrubb. Så skönt! Jag är ju inte den som unnar mig den där extra tiden med sånt i övrigt, men ibland kan även jag uppskatta lite skönhets-tid och har dessutom varit lite inne på att testa tandblekning att göra hemma. Har ni tips, vad är bäst av IR-pennor eller whitening strips? I och med att jag är uppvuxen på en gård med egen brunn så får man lite gulare tänder påstås det, likaså också för att jag druckit kaffe i längre än halva mitt liv och därför skulle jag vilja testa för att åtminstone få en liten nyansskillnad. Har ni testat? Nog om det ytliga, nu ska jag jobba vidare härifrån soffan!

10 Replies to “VINTERBLEK HUD”

 • Jag har inte testat att bleka tänderna och ärligt så tror jag inte att jag vill det heller pga massa olika anledningar!

  Hoppas du får en fin helg nu!
  Kram

  • Nej man får tycka olika, det är ju bara för att jag har så gula tänder som stör allra mest mig själv antagligen… Tack det hade jag! Kram

 • Oh, jag har också växt upp med egen brunn men aldrig hört att det kan ge gulare tänder! Däremot kunde det vara väldigt risky att blondera håret och sen gå hem och tvätta det – då kunde det bli grönaktigt eller gå av. Haha. Oh well, det här inlägget inspirerade mig till att köra lite hemmaspa i kväll, med peeling, ansiktsmask och ny färg på naglarna. Tack för det!

  • Haha så knasigt vad det faktiskt kan innebära med egen brunn. Men det är ju nog för att vi på Gotland har så otroligt mycket kalk i vattnet och det gör tänderna gulare… 🙁 Vilken tur att det kunde inspirera lite, ta hand om dig vännen!

 • Ska ut på balkongen nu, men det har blivit mulet – dafuq!? Får hoppas att aprilsolen är tillräckligt stark för att göra något åt mitt hemska skinn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *