GÅR RUNT I T-SHIRT OCH ÄR TRÖTT

Vet ni? Nu har jag en hel veckas ledighet framför mig och det känns så mysigt att jag vet att jag ska få njuta av påskiga och fria dagar tillsammans med de som betyder allra mest. Har idag jobbat bland påskliljor, gula blommor och ris, så man kan tycka att jag i alla fall får min beskärda del av påskpyntet. Min kärlek är nu iväg på fotbollsträning, så jag ska diska och plocka upp lite här i lägenheten. Ser verkligen fram emot sovmornar resten av veckan och för morgondagen har jag planer med brorsan, vilket ska bli trevligt!

Mannen jag bor med är unik i sitt slag. Låg och tittade på honom när han sov igår och konstaterar om och om igen att han är så fantastiskt vacker.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *