OM JAG ÄNDÅ KUNDE

Godmorgon! Jag tänkte ha uppsatsskrivning hela dagen idag också, eftersom det är bra att få skicka in det så fort som möjligt och på grund av att det känns som om jag är bra på gång. Sov någon extra timme idag efter att vi ätit frukost tillsammans och sambon sedan gått till jobbet, så nu är jag utvilad.
 
Jag läser en hel drös med bloggar angående inredning och entrepenörer med egna företag. Blir så inspirerad av allt och samtidigt väldigt avundsjuk, jag önskar att jag själv hade rätt driv och idéer för att lyckas med det. Att vara min egen boss med något jag själv skapar eller med en plan på något nytt, som jag sen i längden skulle klara mig på och kunna utveckla därefter. När jag sen kommer till inredning så är jag fast. Längtar så till den dan jag och min sambo kan flytta till större eller då vi köper något, att jag ska få fria händer att inreda och fixa med stora projekt i hemmet. Får ett inredningsmagasin i slutet på varje månad och det är så mysigt att krypa upp i soffan och bläddra igenom för att få inspiration.
 
Vill bara göra ett slag för min moster som nyligen startat upp sitt egna företag, jag är så imponerad och kanske ännu mer inspirerad på att starta eget. Hon renoverar gamla möbler och putsar upp inredningsdetaljer till hemmet som hon sedan säljer. Allt blir så fint och hade jag fått välja så hade jag haft ett flertal av hennes fina idéer i vårt hem. Hennes hemsida (som fortfarande är under uppbyggnad) ligger nu som länk i min menyrad och nu hittar även henne här.
 
Uppdaterad 13:37; Våra Vietnam-bilder kom med posten idag så nu kan jag snart få ihop den där tavlan jag har tänkt göra, det enda som saknas är ramen, idéen finns redan. Bilderna blev så bra!
 
 

0 Replies to “OM JAG ÄNDÅ KUNDE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *