VI HAR BOKAT EN NY RESA!

Om jag ens hade en tanke på att försöka hålla på det? Nej. VI SKA TILL THAILAND! Biljetterna bokades sent i eftermiddags efter några månaders prat och planering. Ja jag vet att vi inte ens har varit hemma en vecka ännu och att det är juletid som råder men vår nästa resa är bokad och betald. Den här gången ska vi inte vara helt själva dock, utan vi får (FÖRHOPPNINGSVIS) sällskap av mina föräldrar och ena broder, det var faktiskt deras plan från början. De har inte bokat ännu utan är lite mer försiktiga, så jag tror att de svimmat eftersom de inte ens har svarat på smset de fick från mig tidigare ikväll: ”Gokväll. Vi vill bara upplysa herrskapet om att vi ser fram emot semester och lite förfirande av 50åringen på någon av Thailands magiska öar. Mvh Paret som redan bokat”.
 
Det bär av i februari! Ännu något glädjande att gå och se fram emot i mörkret, sambon har dessutom tjockt med jobb precis innan och jag har det intensivare med plugget efter nyår. Glada nyheter alltså och misstar jag mig inte helt så tror jag att vi har mer kul på gång faktiskt. LEV LIVET.

0 Replies to “VI HAR BOKAT EN NY RESA!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *