DU BAD MIG TA KÄRLEK LÄTT SOM EN VIND

Jag klarade det. Det har varit två jävligt intensiva 60-timmars veckor på jobbet och det har handlat om att lära sig ALLT och lite till. Jag har fått sätta mig in i nya bokningssystem, haft headset på huvudet i timmar och köande samtal var och varannan dag, lärt mig om flera andra av Gotlands turistanläggningar, läst in mig på beläggningsstatistik, värden och andra siffror och rent av fått se och lära mig en annan sida av mitt egna jobb, i större utsträckning än jag någonsin kunnat föreställa mig. Nu blickar jag dock fram emot att få komma ner i varv, lugnare veckor med mer normalt arbetstempo, två lediga dagar och mina huvudsakliga uppgifter!

Ikväll ska jag ta det lugnt och se till att få njuta av vaken och mysig tid med min sambo. Äta god mat (som alltid), kanske lyxa till det med ett glas rött och hoppas på att tvn visar någon bra film. Händerna i luften, gud så skönt det ska bli!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *