SOLEN SKINER IN GENOM MITT FÖNSTER

Jag kom hem igår eftermiddag och somnade på direkten när hade knäppt på tvn och tänkte lägga mig i sängen och vila lite. Mina händer höll fortfarande ett krampaktigt tag i två fjärrkontroller och min mobil när jag vaknade 1,5 timme senare. Gissa om jag var tömd på energi. Min kärlek kom med yoghurt, kaffe och brieostmackor till sängen och lördagskvällen var sådär lugn och skön. Jag fixade lite i garderoben och hängde upp de sista grejerna som jag hade i mina ikeakassar och skapade på så sätt mer utrymme till oss båda.
 
Vid tio-tiden somnade jag, vaknade till vid tolv och därefter gick min hjärna i sleepmode igen och jag vaknade inte förens strax innan alarmet ringde vid 06:40. Pussade honom hejdå innan jag satte mig i bilen mot jobbet och här är jag denna soliga söndag. Himlen är blå, det är flera plusgrader och det är vårluft därute, utanför fönstret. Oj så härligt!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *