MEN DU SOVER JU, DU HÖR INTE PÅ

Överraskades med tända ljus, kort och en stor vacker blombukett av min fina sambo igår när jag kom hem från jobbet. Han är så fin och det spelar ingen roll om det är alla hjärtans dag eller inte, jag älskar honom alla årets dagar. Vi har även ett hotellbesök att njuta av tillsammans i april, så det kan vi gå och se fram emot när mars blir allt för jobbig (Patrik har 4 intensiva veckor på jobbet och jag kommer klättra på väggarna där hemma för jag ska vara ledig hela mars pga renovering på jobbet).
 
Kvällen tillbringades hemma hos hans föräldrar med tre-rätters och trevligt sällskap. En riktigt mysig kväll helt enkelt och maten var fantastisk rakt igenom. Vi promenerade hemåt när klockan började närma sig 23:00 och jag somnade sedan gott i min mans varma famn.

Hade egentligen sovmorgon till tjugo i sju idag, men vaknade strax efter halv sex och var alldeles för vaken för att somna om. Är fullt medveten om att det varit en riktigt tuff vecka, så det är mycket stressande tankar som snurrar i huvudet just nu och jag får verkligen påminna mig själv om att komma ihåg att andas mellan varven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *