I VARJE LIV MÅSTE DET FALLA REGN

Söndagen passerade. Vaknade upp och slängde mig över min älskade sambo för att titta på klockan och självklart var den mer än den skulle och vi låg plötsligt steget efter, då mitt mobilalarm inte hade ringt när det skulle (var ställt på 08:45, vaknade 09:16 och flera appar har lagt av, inklusive ljudet då det ringer eller jag får sms). Strax efter tio lyckades vi ändå vara hos mina föräldrar och med vid frukostbordet. Regnet yrde runt i vinden, det luktade sommar och jag hann njuta av ögonblicket för en sekund.

Tillbringade några timmar där ute i Västis genom att städa upp lite från mina gamla prylar som ännu bor kvar hos mamma&pappa, myste, pratade, hälsade på hos farmor&farfar, drack kaffe, fick färskpotatis från farfars potatisland, åt lunch och träffade brorsorna.

Efter lite för stark impuls av att vilja ha en Samsung Galaxy S5:a och med vetskapen om att jag faktiskt måste ha en fungerande telefon så tömde jag ett av mina konton och beställde den ovannämnda modellen. Lite putt för att den gamla har gått sönder, samtidigt som jag vet att jag kommer vara så jäkla nöjd över att få något så flashigt i min hand om bara några dagar. För att bara nämna en supersak med den nya Samsung:en, kameran!

Idag är en ny dag, jag är ledig några dagar till och är faktiskt glad att vädret inte är sådär jättefint som det egentligen kanske skulle ha varit denna julidag. Då kan jag passa på att vara här inne i lägenheten utan dåligt samvete och småpyssla med vad jag än vill. Just nu sitter jag här i mina nya bekväma boyfriend-jeans och tömmer kameran/mobilen och redigerar bilder. Jag låter tvn stå på så jag hör nyheter och reklamtjafs i bakgrunden, allt för att det inte ska få bli för tyst här.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *