DET ÄR FREDAG IGEN

God fredagsmorgon på er. Jag är ledig och har njutit av att få ligga kvar lite längre i sängen och lyssnat på ”Fredagspodden”, så nu kan dagen börja med allt som den har med sig. Ska bland annat hinna tvätta idag, men i övrigt så tänker jag låta mig själv att bara få vara. Jag och Patrik har lite planer för ikväll då vi ska till stan och käka, så det går jag och längtar till.

Det var en lång jobbdag igår då det var extra stor leverans inför helgen och morsdag. Det är mycket blommor i mitt huvud nu, säger någon tomatplanta så rabblar jag priset för mig själv och likaså artikelnummer på de varor jag minns. Vi hade möte i onsdags och jag säger bara det, jag blir så fascinerad vid såna tillfällen, då man träffas lite mer privat och det är alltid ett sånt härligt surr bland kollegorna. Vi skrattar mest hela tiden. Satt och tänkte för mig själv flera gånger under mötet (jag är yngst i gänget) att här sitter vi sex olika kvinnor, i blandade åldrar och med helt olika personligheter, men alla för samma sak. Våra vackra blommor. Peppande vill jag påstå!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *