INTE UTAN MENING

Hej måndag! En sån där jobbig dag då jag har haft för lite tålamod, gått och längtat efter makaroner&köttbullar till middag och svettats något enormt. Lite utslagen rent av och om blickar hade kunnat döda så hade jag haft ihjäl min klocka när den ringde vid halv sex denna ljuvliga morgon. Mitt humörkurva har haft en liten dipp hela dagen faktiskt, men så är det ibland och jag hör min farfars röst i huvudet ”solen skiner inte varje dag”.Men till bättre saker, det har varit en riktigt mysig helg. Blev utbjuden på middag av min fina kärlek i fredagskväll och vi hade en underbar middag på en uteservering vid hamnen. Lördagen spenderade vi med fika hos min mans mormor, biltvätt, slöhäng och därefter middag hos Patriks föräldrar. Igår drog vi ut till Västis för att fika hos farmor&farfar och sedan njuta av kvällssolen med ett glas vin på Hotell Stelor med mamsen&papsen. Så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *