25 DAGAR KVAR

Kom på mig själv med att redan sitta med februari i huvudet och inte nog med det, är helt insnöad på att året redan är 2015. Jag menar, det är bara oktober men det tycks just nu vara så jäkla svårt att leva i nuet. Varför vet jag inte riktigt, kanske för att jag redan köpt nästa års kalender, tänker lite för mycket på att jag vill att 2015 ska bli ett sånt jäkla mycket bättre år och för att jag har huvudet i min pluggbubbla med bara massa deadlines och inlämningsdatum. Sen är det för att det nyss var 100 dagar kvar till att vi skulle resa iväg tillsammans, idag är det bara 25 liksom och jag har SÅHÄR MYCKET att slutföra och färdigställa innan dess! Både jag och sambon tycker att det är helt sjukt att tiden redan sprungit iväg så pass mycket, men jag tror att när vi väl kommer iväg så kommer vi båda två kunna varva ner och ha det så jäkla mysigt. Längtar som en dåre, kommer kännas ännu bättre för varje prov och uppsats som jag prickar av tills att vi sitter på flyget och är på väg till ett varmare klimat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *