A PÅ MIN FÖRSTA SLUTFÖRDA KURS

Ursäkta för den hemskt dåliga uppdateringen. Vi har sjukstuga här hemma sedan i tisdags, min kära sambo har fått bli bortskämd med godis, glass och hemmamys sedan dess. Som tur är verkar jag ännu ha klarat mig ifrån hans krämpor, både feber och illamående. Men jag rår om honom och vi tar det lugnt här hemma tillsammans, på tvn rullar program efter program och den rosmarinsmarinerade kycklingen är i ugnen så det doftar ljuvligt i hela lägenheten.
 
Jag har bra nyheter också! Idag hade jag min första muntliga examination för kursen ”Information och Kommunikation” och fick i samband med det reda på att jag får A i slutbetyg på kursen. Det känns så jäkla roligt efter all tid som jag har lagt ned och vad är mer motiverande än att nå dit man vill när man kämpat så hårt! Ännu bättre blir det av att jag helt spontant har snubblat in på plugget igen efter en rad händelser under året som gjort mig lite vilsen, det är det här jag ska göra och det är åt det här hållet jag ska! Det känns så jäkla rätt. A:et är mitt, ända in i kaklet skulle jag och det gav utdelning! Kan upplysa er om att jag varit så nervös för detta att jag knappt sovit en blund i natt, heheh.

För att göra dagen lite bättre än den redan var efter slutbetyget från första kursen så fick jag en kvart senare reda på att jag hade fått A på den sista inlämningen i Företagsekonomi 1, snacka om bra! Detta gör att jag har bra förutsättningar inför det muntliga provet som är på måndag och bara nu ska trycka in det sista i huvudet så att jag visar att jag förstått kursen i helhet, sen hoppas jag ha uppnått mitt mål till slutbetyget. Hejaheja!!

Ska titta till kycklingen och skala mina kokta rödbetor, sen så ska middagen nog snart vara klar att servera. Tänkte blanda rödbetorna med fetaost, olja och salt, något som mamma brukar göra och jag tycker det är så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *