ORLANDO, DAG TVÅ

Vi hade ju en tvådagars på Disneyland i Orlando, så andra dagen åkte vi till parkerna Animal Kingdom och Hollywood Studios. Animal Kingdom bjöd på massa djur och en åktur bland Afrikas vilda djur, vilket var väldigt kul och se. Tyvärr var vädret mindre roligt och det regnade i princip hela dagen. Hollywood Studios var ungefär som Universal Studios i LA, mycket filmhistoria och parken var uppbyggd som gatorna i Hollywood (vilket jag kände igen då jag var där för några år sen när jag reste jorden runt).
 
Hur var Disneyland i sin helhet då, priser och upplevelser? För min del hade det räckt med bara Magic Kingdom (ni vet parken med Disney-slottet och paraderna), jag hade varit helnöjd med bara en dag där och tyckte rakt av inte att två dagar är värt cirka 5000 kronor för två personer. Hade vi bara valt Magic Kingdom (det är flest folk där, så långa köer till attraktionerna men därför desto häftigare) så hade det kostat en tusenlapp per skalle och det är jag absolut villig att betala för att få se det där magiska Disney, som man får se där inne. Resten av parkerna är mycket annat, då har man svängt ut från det klassiska Walt Disney och det har inte samma charm enligt mig. Och fyrverkerishowen på kvällen vid slottet, bara den var värd en tusenlapp kan jag lova!
 

0 Replies to “ORLANDO, DAG TVÅ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *