MIAMI SEAQUARIUM

Borta bra, men hemma bäst! Är det inte så? För någon timme satte vi äntligen foten innanför lägenhetsdörren efter cirka 18 timmars resande med tre flygningar. Gissa om mina ögon går i kors nu, så himla trött, vilket resulterade i att jag hamnade här i soffan med duntäcket och godispåsen framför tvn. Packa upp gör vi imorgon, det är inte det roligaste på att-göra-listan när man kommer hem.
 
Har ju ännu lite bilder att visa från Miami, eftersom vi igår tillbringade gårdagen på Miami Seaquarium! Och äntligen fick jag se späckhuggare i verkligheten, så otroligt grymt. Jag har typ drömt om det sen jag var fem år liksom! Ingen är gladare än mig, de enorma och så coola! Andra djur som vi fick se var sjölejon, delfiner, sälar, krokodiler, sköldpaddor, minihajar och flamingos. Jag tyckte faktiskt att showerna var roliga och bäst av allt, det var knappt några människor där!
 

 

0 Replies to “MIAMI SEAQUARIUM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *