FOTAT I BUTIK LANDA

Idag har jag äntligen varit ledig och hunnit med så mycket trevligt! Började dagen med frukost på Scandic med en gammal klasskompis, hämtade sedan upp mamma och åkte till mosters fina butik för att fota lite mer (och spana in födelsedagspresenter att skriva upp på önskelistan). Jag har skrivit om butiken förut, men den bör nämnas igen eftersom den verkligen är värd ett besök om man gillar inredning, gamla möbler och porslin. Butik Landa finns i Klintehamn här på Gotland.
 
Efter fotandet hann jag med att rensa ut gamla kläder i mitt barndomshem med mamma och en riktigt sockersöt fika hos farmor och farfar. Har även handlat, hämtat ut H&M-paket och passat på att sätta upp mig på ytterligare några extra jobbtimmar för morgondagen! Men nu ska jag låta kvällen bli desto lugnare och hänga i soffan.
 

 
 

0 Replies to “FOTAT I BUTIK LANDA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *