OCH SÅ KOM AUGUSTI

Såhär var det va, jag skulle egentligen varit ledig idag men istället har jag prickat av ytterligare ett extra arbetspass på 10 timmar! Och augusti har det hunnit blivit, vi (allra helst jag förstås) har börjat nedräkningen till min födelsedag (bara 30 dagar kvar), samhället som vi bor i har börjat gå ner i sin höstdvala och det har äntligen blivit sommar-varmt. Kan uppskatta den här tiden av året lite extra just pga nedvarvningen från Gotlands intensivaste turistveckor, skillnaden på tempot överallt ändras enormt och det är faktiskt en väldigt mysig känsla. Alla pustar liksom ut på något sätt.
 
Imorgon har jag kvällspass och därför nästan hela dagen till att mysa med min (ännu) sjukling till sambo. Det ser jag fram emot, vi har gått om varandra så mycket den senaste veckan nämligen pga våra scheman.
 
 
 

0 Replies to “OCH SÅ KOM AUGUSTI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *