ATT STARTA EGET FÖRETAG

Ni är många som undrar hur det kom sig att jag startat företag, om det är enkelt, vad som krävs med mera. Jag kan ju bara prata från min egen synvinkel och det är att jag tycker att man ska ha en god grund att stå på. Hade jag inte haft min ekonomiassistent-examen så hade jag absolut inte haft all den kunskap som jag idag har angående affärsjuridik, företagslagar, marknadsföring, ekonomi, företagsformer, administration och redovisning. Och allt det där har blivit det perfekta verktyget för att jag ska våga starta, tro på idéen och förstå mig på hela processen med att driva företag. Vissa kan tycka att plugget innan låter onödig, men nej säger jag, det är nog nyckeln till allt i den här bubblan faktiskt. Och allt är absolut inte enkelt!

Inredning har alltid varit något jag intresserat mig för och det var det mitt självklara val av bransch. Jag har läst teknikprogrammet på gymnasiet och har därför både datakunskap-, webbdesign- och programmerings-kurser i bagaget vilket gjorde det ännu mer självklart att det var på webben som jag skulle va, i form av en webshop. Dock har jag absolut mål om att kunna verka på ett mer fysiskt plan längre fram med mitt StyleMood, men man måste börja någonstans och såhär fick det bli.

Jag tycker också att man ska komma ihåg att trots att man inte behöver något startkapital för ett eget företag så blir det per automatik oftast ett flertal utgifter ändå, liksom det att du som privatperson är personligt ansvarig för alla skulder som kan komma att uppstå. Att ha tålamod, vara självdisciplinerad och envis är viktiga egenskaper för att lyckas och jag tror på mig själv när jag säger att jag tror att det är en form av livsval som nog passar mig allra bäst. ”Kan själv” är mitt motto sedan jag lärde mig stå och det vet alla som känner mig, det är liksom jag i ett nötskal och på den vägen har jag lärt mig allt jag kan.

StyleMood, som mitt företag heter, är alltså en inrednings-webshop med nordisk och trendig inredning, som du hittar om du klickar dig in på www.stylemood.se. Man kan även maila mig beställningar (eller frågor) om man vill via info@stylemood.se, frakten tillkommer med 49 kronor och jag skickar beställningen när jag mottagit betalningen. Via facebook-sidan som du hittar här (eller instagram @stylemood.se) får du både information angående erbjudanden och vad som händer i företaget, så in och följ/gilla!

 

0 Replies to “ATT STARTA EGET FÖRETAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *