SISTA LEDIGA DAGEN INNAN JUL

Som rubriken säger så sitter jag här på min enda lediga dag innan jul och känner bara ”gaaaah”. Det är liksom julafton om en vecka och den julkänsla jag hade tidigare har gått i graven! Har åtminstone ägnat första tiden av dagen till att baka ett stort lass lussebullar så frysen är påfylld samt gjort lite enkelt julgodis. Igår var jag och sambon på middag hos våra vänner vilket var himla mysigt, så sällan man hinner med sånt mitt i veckan sådär, framför allt när jag och sambon arbetar/sover om varandra pga natt/dag-skift på våra jobb.

Det står fortfarande ganska mycket på min to-do-list för tillfället, städning av lägenheten, sillinläggning, julskinkan är inte ens köpt, mer julgodis och bakning ska jag försöka få till när brorsan kommer hit och hänger på lördag, företagsplanering måste göras och annat smått. Tack och lov att julklapparna är inhandlade och att det blir jul ändå, oavsett om och vad jag hinner göra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *