ÅTERHÄMTNING ÄR VIKTIGT

Torsdagsmorgon och jag har vaknat på fel sida. Jag ska fortsätta gräva ner mig i pluggandet, just nu håller jag på med uppsatsskrivning i affärsjuridiken och sammfattning av modul 2 i företagsekonomin, så det finns att göra. Betade åtminstone av ett prov i förstnämnda kurs igårkväll och prickade in alla rätt, så det var skönt och nu kan jag alltså gå vidare till nästa moment. Har gjort en liten och enkel frukost idag, det får duga.
 
Längtar till imorgon då jag ska försöka ha en pluggfri dag och sen på kvällen ska vi hem till mina föräldrar. Känns skönt, för trots att det går bra och är roligt så lägger jag medvetet ner mycket tid på mitt pluggande. Men alla behöver vila ibland, så är det faktiskt. Glömmer man återhämtningen så glömmer man välmåendet.
 
 

0 Replies to “ÅTERHÄMTNING ÄR VIKTIGT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *