JAG SKA PLUGGA TILLS JAG SOMNAR

Jag hade en jättemysig dag igår med min fina kusin som kom på besök. Vi åt frukost, pratade en massa om allt möjligt och lättade våra hjärtan, åt lunch med Patrik som kom hem och var ute och gick en liten sväng. Det är så skönt med de människor som ger en så mycket energi, dem ska man ta tillvara på och Emmie är precis så, ger mig energi och vi kan prata om allt.
 
Good morning. Passade på att sova lite längre idag, vilket var väldigt skönt. Nu väntar en dag med plugg i tills jag stupar i säng ikväll. Kan motivera mig själv med att jag lyckades få A på årets första uppsats i alla fall och det känns så himla skönt! LETS GO!
 

 

0 Replies to “JAG SKA PLUGGA TILLS JAG SOMNAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *