BRA GJORT AV OSS

Fyller kalender med alla arbetstimmar jag kommer åt och har nu tackat ja till ytterligare ett pass för veckan, okej att det bara var ett kort stängningspass men ändå, jag blir glad och sparkontot likaså! Slängde snabbt ihop en riktig go middag till mig och sambon ikväll, nämligen grekisk sallad, bröd och tzatziki. Jag skulle kunna äta det varje dag, skojar inte! Kanske beror det på alla 14 semestrar till Grekland, men varje gång jag äter det så får jag en känsla av att jag sitter på en taverna i en liten grekisk by, med saltvatten i håret och blickar ut över Medelhavet, trots att jag befinner mig här hemma i kalla sommar-Sverige.
 
Är så nöjd över vår placering av nya soffan och hur mycket mysigare det blev här i lägenheten att jag inte kan låta bli och njuta av att slänga mig i den varje kväll. Kan hänga här i timmar och det är så mycket nu när vi får besök för det känns som vi har mer plats för att umgås, även om fortfarande bor på våra små 37 kvm. Bra gjort av oss helt enkelt! På tal om något annat, här är ett av mina senaste köp, en fräsch klocka att ha på armen!
 
 

0 Replies to “BRA GJORT AV OSS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *