ORKAR INTE OROA MIG FÖR FRAMTIDEN

Måndag och ny vecka här igen! Det är nästan hemskt vad tiden går, halva sommaren har redan passerat och jag har bara fem veckor kvar på sommarschemat. Lite lagom med småpanik inför att stå sysslolös i höst, men har inte riktigt energi att fokusera på det redan nu. Istället glädjer jag mig åt alla extrapass jag kan få och jobbar på, jag har verkligen världens roligaste/bästa jobb och trivs ju så bra nu i stunden.
 
Har jobbat morgonpass idag, veckohandlat och tagit på mig ett extra arbetspass för morgondagen då jag egentligen skulle varit ledig. Ska ta en promenad senare ikväll och äta upp rester från jordgubbs-cheesecaken som blev över från gårdagens mysiga fika med våra vänner.
 
 

0 Replies to “ORKAR INTE OROA MIG FÖR FRAMTIDEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *