NÄR MAN INTE SETT NÅGON PÅ LÄNGE

Idag fick jag äntligen krama om två saknade människor igen, nämligen Josse och lilla Mio. Vi har inte setts sen nyårsafton pga en rad sjukdomar, men nu äntligen fick vi till en snabb fika vilket var väldigt mysigt och det var så kul att få se dem igen. Dukade upp bullar och pärlbollar, det är ju så gott.
 
Nu ska jag ägna kvällen åt plugg. Kontaktade min studievägledare idag och frågade om man kunde tidigarelägga kursstarten för mina sista kursen och det kunde man, så nu kan jag köra igång redan idag istället för att vänta en hel vecka! Detta gör ju då att jag får mer tid till det som ska göras och åh vad jag är glad och lättad för det.
 
 

0 Replies to “NÄR MAN INTE SETT NÅGON PÅ LÄNGE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *