JAG ÄR REGISTRERAD FÖRETAGARE, STYLEMOOD ÄR STARTAT

BIG NEWS! NU ÄR DET KLART, JAG ÄR REGISTRERAD FÖRETAGARE OCH STYLEMOOD ÄR STARTAT PÅ RIKTIGT! Tanken är att inom en snar framtid lansera min alldeles egna inrednings-webbshop, exakt datum kommer inom kort när första beställningen är gjord och alla klartecken på plats. Gilla gärna min sida StyleMood på facebook och följ mig på instagram (stylemood.se) för fullständig uppdatering och nyheter kring webbshopen!

En dröm som går i uppfyllelse och som jag har längtat efter att få starta ett eget företag. Har velat berätta det här så länge, men nu är det alltså klart vad jag ska ägna närmaste framtiden åt, en webbshop med inredning! Stort tack till alla som redan har lyckönskat mig och visat mig sitt stöd, samt en stor kram till alla som vill vara med mig på det här nya äventyret!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *