TACK TILL ALLA

Tack för alla lyckönskningar angående mitt egna företag! Det känns så kul att nu har fått avslöja något som jag gått och hållit på i flera veckor, för alla! Kan säga att jag svettades rejält och hade ordentlig hjärtklappning efter att jag publicerade inlägget om att jag startat företag på Facebook, visste nämligen inte alls hur det skulle tas emot ifrån nära och kära, gamla vänner och kollegor, samt om folk ens skulle intressera sig för min företags-sida. Jag menar, det var ju mitt första moment om att tala högt om att jag faktiskt nu är igång och första intrycket från andra är så viktigt inför utvecklingen framåt. Men alla har verkligen bara varit så positiva och givit mig så mycket pushande framåt, jag kan inte ens med ord förklara hur glad jag är för det! La första ordern i fredagsnatt så förhoppningsvis, om allt går som det ska, så lanserar jag webbutiken inom bara några veckor! IHHH!!

Igår jobbade jag långpass, kom hem vid 21.15-tiden och gjorde köttbullsmackor! Borde få titeln som världens bästa flickvän och sambo efter den lördagsmiddagen, tycker jag själv i alla fall! Haha! Underbart gott var det i alla fall!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *