VILL HA TID TILL SÅNT MAN BEHÖVER

En ledig tisdag och jag kan säga att den var mer än välbehövlig då jag var så trött att jag somnade på soffan igårkväll, redan vid 19-snåret. Har ägnat dagen åt plock och fix här hemma, bland annat städat både spisen och vardagsrummet, samt försökt få undan lite i köket. Nu ska jag ordna ihop en riktig god köttfärssås till middag som jag tänkte kunde vara klar lagom till att sambon kommer från jobbet och in genom dörren. Får tända lite ljus och hoppas på att han ser min uppskattning i ett försök om en romantisk vardagsmiddag!

Här en tjuvtitt på vad som komma skall, jag ska som de flesta förstått/vet sälja inredningsdetaljer till hemmet. Självklart ska sortimentet byggas upp efter hand och jag hoppas att det ska uppskattas. Första ordern innehåller bland annat mycket kopparfärgat, några glasboxar och ett flertal olika ljuslyktor. Hoppas att det gillas!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *