FÖRSÖKER FINNA NÅGON SLAGS BALANS

Gjort i ordning en ordentligt bricka med frukost innehållande två smörgåsar, ett glas yoghurt med müsli, en croissant och ett glas juice. Laddar upp för dagens jobbpass här hemma i lugn och ro, samtidigt som jag känner att jag har myror i hela kroppen och absolut inte har andning till att sitta still, men jag vet att jag måste öva på att få ner pulsen de stunder jag faktiskt inte jobbar. Den där balansen, att den ska vara så svår att få in i livet!!
 
Imorgon har jag en ledig onsdag att se fram emot, samt firande av pappa som fyller år, så vi ska iväg på kalasfika på kvällen. Det blir mysigt med lite sånt mitt i veckan!
 
 

0 Replies to “FÖRSÖKER FINNA NÅGON SLAGS BALANS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *