DET ÄR VÄRT ALLA UPPFÖRSBACKAR JAG BEHÖVER TA MIG UPP FÖR

Tisdagskväll och jag glädjer mig åt att ha jobbat klart redan vid fyra idag! Så härligt när man är van att sluta vid 21:12 många av dagarna förstår ni. Ska försöka ägna resten av kvällen åt att luta mig tillbaka i soffan samtidigt som jag förbereder lite StyleMood grejer på datan i knät. StyleMood har förresten redan funnits i över att halvår nu och jag känner att jag har mycket att ge innan företaget fyller 1 år, vill ju så mycket mer trots att processen för utveckling är lång och kräver tålamod. Har en lång bit kvar till mitt stora 2016-mål, så jag får nog lägga i en högre växel samt tillåta mig själv att prioritera företags-jobb lika mycket som mitt andra jobb! Framtidsdrömmen ligger trots allt i StyleMood, så det är värd alla uppförsbackar jag än behöver ta mig uppför!
 
 

0 Replies to “DET ÄR VÄRT ALLA UPPFÖRSBACKAR JAG BEHÖVER TA MIG UPP FÖR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *