SOMMAR-REA PÅ STYLEMOOD.SE

(Sponsrat inlägg)
 
Härligt med en sån här oplanerad och nästan lite seg söndagskväll ändå, det behövs mellan varven och tack vare regnet kan man med gott samvete ligga inne på soffan och ta det lugnt. Jag har jobbat morgonpass idag, precis som igår och nu har jag bara två dagar kvar innan jag har en ledig dag igen. Nu ska jag strax ta tag i middagen innan jag planerar upp kommande vecka, idag står det kyckllingfilé med ruccolasallad på menyn och det ska bli så gott!
 
Nedan ser ni en bild med fyra olika produkter som jag säljer i min webshop på stylemood.se! Just nu pågår en galen SOMMAR-REA med massa av artiklar till fyndpriser mellan 20-450 SEK! Den rektangulära marmorbrädan är nedsatt till 150 SEK, skålarna säljes i 3-pack för 129 SEK, fyrkantigt marmorbräda med handtag kostar 319 SEK och lampsockelns pris är 220 SEK. In och fynda vänner! (adlink)
 
 

0 Replies to “SOMMAR-REA PÅ STYLEMOOD.SE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *