BLI EN DEL AV MITT TEAM

– I samarbete med min Forever-verksamhet –

Jag är Independent Forever Business Owner, vilket innebär att jag är återförsäljare av Forever Living Products samtidigt som jag jobbar med att coacha andra att starta upp sina egna verksamheter och bli en del av mitt team. Detta är ett toppenbra sätt att tjäna lite extra pengar på sidan av sitt hel-/deltidsjobb, sina studier eller under sin mammaledighet. För många är också Forever Living starten på drömmen om att få driva eget företag, få mer frihet och chans till att styra sin egen framgång. Här har ni ett kollage på några av alla underbara produkter från mitt wellness- och fitness-sortiment! Produkterna baseras på Aloe Vera och sortimentet innehåller allt från kosttillskott och lotions till scrubs och hårprodukter. Min favorit just nu är Aloe Propolis Cremen som är en bra kräm för kroppens alla torra partier, jag använder den framför allt på mina händer som blir väldigt torra nu när det är kallt. För övrigt har vi bytt ut typ allt här hemma till dessa mer kvalitativa artiklar från mitt sortiment och det känns himla lyxigt. Jag tror att jag och sambon tillsammans använder ca 15 olika produkter i veckan, från Forever. Så jag vet att jag kan hjälpa dig att hitta just rätt produkt för dig och din hudtyp!

Hör gärna av er om ni har frågor om företaget/produkterna, om ni skulle vilja bli min kollega och själva få jobba med Network Marketing eller om ni vill beställa produkter! Det går att beställa direkt i en kommentar här nedanför (skriv med mailadress så återkopplar jag och bekräftar ordern den vägen), i ett mail till mig på info@stylemood.se eller via min shop, www.myaloevera.se/stylemood.

Nu ska jag packa upp senaste ordern så att jag kan börja leverera produkterna till några av mina kunder, har både C9-box och annat att dela ut. Ha en grym kväll allihopa!

0 Replies to “BLI EN DEL AV MITT TEAM”

 • dom har så många bra produkter! 🙂

  sv; åh tack! jag hoppas också att jag kommer bli nöjd med dom! 🙂 absolut kan jag göra det. jag var i valet och kvalet om jag skulle ta xs eller s. så tog s. så får se hur dom är i storleken 🙂

  jaa superfin verkligen! 🙂

  jag tror att du kommer känna dig lika motiverad efteråt också. du verkar ju grymt taggad nu! 😀

  tack fina du. hoppas att din helg också var fin och att du har fått en bra start på veckan! 🙂 kramar <3

 • Jag var faktiskt på ett möte med en kvinna som sysslade med Forever precis som du. Hon ville värva mig, men jag tyckte inte att det var något för mig. Jag måste säga att jag är lite skeptisk till det då det på sätt och vis känns som en pyramid-verksamhet och att många berättat att de nästan bränt ut sig för att sälja produkterna. Även om de nu inte säger det på företaget så är det farligt likt ett pyramid-företag. Men du är säkert förnuftig och försiktig! <3

  • Tråkigt att du känner som du känner, jag blir lite ledsen av det, jag tänker inte på något sätt tvinga dig att vara med, men jag vill ändå berätta och få dig mer informerad om Forever Living så du får mer kött på benen. Jag tror jag vet vem du var på info-möte med förresten, hon är med i en del av hela det team som jag har bakom mig, många av dem bor i Malmö och Skåne bland annat.
   Men iaf, för att anses vara ett pyramidföretag ska några kriterier uppfyllas, bland annat är att du ska tjäna pengar på att rekrytera, vilket vi återförsäljare inte gör, utan vi får endast ersättning/lön direkt från Forever utefter omsättning på sålda produkter i teamet där arbetet vi gör innefattar jobb som upplärningsarbete, webinar och egen försäljning, precis som vilken annan arbetskonsult eller arbetsledare som helst. När vi rekryterar lägger vi ner otroligt mycket tid på att hjälpa och arbeta med våra nya kollegor för att lära upp dem och utbilda dem inom branschen, om produkterna eller om hur de ska bygga upp sin kundnät på olika sätt och tillsammans jobbar vi med den direkta försäljning. Vi tjänar alltså inte pengar på att rekrytera hur många som helst utan på det faktiska arbete som vi lägger ner på att utveckla våra team och omsätta produkter, vilket ger oss lön för vårt arbete. I ett pyramidföretag så är det även en eller flera som sitter i toppen som tjänar storkovan som det kallas, på alla andras bekostnad i steg under, men som oberoende återförsäljare finns det inget som inte säger att det är just du själv som kan nå till översta nivån, dvs du kan när som helst "klättra" om din egen rekryterare och tjäna mer än denne, vilket aldrig skulle gå i ett pyramidföretag eller inom något annats stort företag (om du jobbar på H&M så kan du till exempel aldrig klättra om och tjäna bättre än han som sitter höst upp). Alla oberoende återförsäljare börjar på samma nivå, vi jobbar därefter helt efter våra egna mål om hur långt vi vill gå, man måste inte rekrytera för att tjäna pengar och man måste absolut inte hålla sig på en viss försäljning-nivå varje månad om man inte vill, man har inga krav från Forevers sida förutom att man ska bli kompetent om produkterna. Forever Living Products Scandinavia är medlem i Direkthandelsföreningen, vi återförsäljare jobbar med Network Marketing och säljer våra produkter genom rekommendationer och hårt arbete. Forever granskas hela tiden eftersom vi återförsäljare håller på med Nätverksförsäljning (vilket är lagligt) och därför tyder det ju på att vi inte är ett pyramidföretag och företaget finns även med som möjligt arbete via Arbetsförmedlingen då de är ett bra alternativ som extrajobb.

   Hoppas du förstår att jag vill svara på detta, eftersom jag tror på det jag själv gör och för att jag känner att jag är väl insatt i det hela och vet hur det går till. Ha en fin dag och hoppas du tycker att det var lite intressant att läsa iaf. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *