TACK FÖR ER PEPP

Så roligt att ni gillar den nya bloggen och tack snälla för era peppiga kommentarer! Det känns så rätt och jag är så inspirerad och laddad med massa idéer till kommande inlägg. Idag har jag suttit med planering inför månaden för att skapa mig en översikt och få klarhet i vad som ska göras, vet ju att det väntar en hel del jobb nu när de första vårnyheterna börjat trilla in och butiken ska rustas upp och stylas för vårsäsong.

Här hemma maxar vi fredagsmyset idag, vår kickstart med kostschema och ett sockerfritt januari är över, så vi dukade upp med charkisar, ost och kex till middagen och godispåsen står och väntar. Vi kommer fortsätta äta som vi gjort för att vi båda mår så himla bra av det men en dag i veckan ska det finnas utrymme för lite sockriga alternativ (nu har det varit 39 dagar sockerfritt). Det är fantastiskt hur jäkla bra man kan må när man lär känna sin kropp och vad som faktiskt påverkar den. Jag trivs så himla bra i det hälsosamma spåret eftersom jag mår bättre än jag någonsin har gjort. Trevlig helg!

19 Replies to “TACK FÖR ER PEPP”

 • Så jävla rätt! Önskar att fler kunde inse att man ska köra på egen portal och sluta ge alla bloggportaler en massa pengar vilket man gör då dom har reklam på ens blogg och tjänar så mycket pengar på det. Jag hoppas att du kommer älska detta lika mycket som jag har gjort 😀

  • Jaaa, det känns så bra!! Precis, för det är ju det man gör! Älskar det redan och det känns som om det är rätt väg för mig att gå om jag vill utvecklas! 😀

  • Det var sååå gott!! 😉 Haha, det är inte så svårt så, skönt att starta upp året på så sätt och sen komma in i rutiner inför resten av månaderna tänker jag 🙂 Kramar!

 • ja v a skoj o utvecklas me alla nyheter va roligt o mysigt me nyheter
  jätte fin va bloggen o härlig header med stenar på gotlnad sådär

  • Ja det är verkligen kul! Tack snälla du och ja, jag tänkte visa lite mer av det gotländska genom headern! 🙂

 • vad spännande för dig med en ny och alldeles egen blogg!! 😀

  sv; ja det är alltid kul att få prova på nya produkter. jag hoppas också att jag kommer gilla dom!! 😀

  klart att jag är glad för din skull vännen! 😀 <3

  hehe ja det blev en tidig födelsedagspresent till mig själv. så nu längtar jag bara efter att vi ska åka! 😀

  tack fina du! nu mår jag bättre och har jobbat denna veckan. är fortfarande förkyld men det ger väl sig snart också hoppas jag 🙂 ha en fin helg nu och njut av ledigheten!! 🙂 kramar <3​

  • Det var såå gott kan jag meddela! Hehe, ja det är inte alltid lätt, svårast är det de två första veckorna. Kämpa på 🙂

 • Oh, du måste ju seriöst ha det bästa jobbet någonsin! Jag vill också göra något! Iallafall ha någon dröm. Men just nu är jag så osäker på allt & vet inte alls vad jag vill göra ”när jag blir stor” haha. Och så är jag otroligt feg & rädd för att misslyckas. Usch!!

  • Jaa, jag älskar mitt jobb och det jag gör! Haha, ja men drömmar ska man ha, så våga känna efter vad du vill göra och gör det!! Misslyckas kommer man alltid att göra ibland, men det får man se som lärdomar på vägen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *