BOKA EN OFÖRGLÖMLIG HERRGÅRDSVISTELSE

– Inlägget är sponsrat i samarbete med knistad.se –

Boka en oförglömlig herrgårdsvistelse

Vad vill du få ut av en underbar herrgårdsvistelse? Kanske är det lugnet, kanske är det maten, kanske är det miljön. Oavsett vilket så har vi listat några områden som kan göra din herrgårdsvistelse till några fantastiska dagar som du kommer att bära med dig länge.

Herrgård med hemkänsla

Går det att kombinera känslan av ett unikt herrgårdsboende med känslan av att vara hemma? En herrgård hotell som lever upp till det är Knistad herrgård. På Knistad herrgård hotell finns totalt 160 bäddar fördelade på 75 rum och fyra sviter. Rummen och sviterna ligger i flyglar. Majoriteten av rummen är dubbelrum i skiftande storlek och inredning utifrån de gamla byggnadernas förutsättningar

Hälsa och motion i fokus

En vistelse på en herrgård skulle inte vara en unik vistelse ifall det inte erbjöds rekreation i form av naturupplevelser, spa, motion och inte minst avkoppling i exempelvis en fåtölj med en god bok. Oavsett om du åker på en herrgårdsvistelse med ambitionen att träna mycket eller göra en rejäl avkoppling är det hälsan som är i fokus. Den fysiska hälsan kan du stärka på många olika sätt, inte minst genom naturpromenader, härliga löpturer, golfspelande eller styrketräning. Det psykiska välbefinnandet handlar om ditt mående och vad kan då vara bättre än en avkopplande helg på en herrgård.

Maten

Hur det än är med vad just du söker under en herrgårdsvistelse så kommer du inte undan den fantastiska matupplevelsen. Weekendbrunch, frukost, lunch, trerättersmiddagar i en härlig kombination som inte bara erbjuder mat i världsklass utan även en mysig lantmiljö på köpet. Måltidsupplevelserna görs oftast med lokala råvaror och avnjuts med en vy över landskapet i en salongsliknande matsal. Herrgårdar kan ha flera olika matsalar, med linnedukar och fantastisk matservis.

Livet är for kort

Livet är för kort för att du inte ska få uppleva dessa fantastiska herrgårdsupplevelserna. Passa på att boka en vistelse. Du kommer inte att ångra dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *