BOKFÖRINGS-RACE

Har senaste veckorna befunnit mig i något som vi kan kalla bokförings-race och haft huvudet nästan uteslutet i bokslutspärmar. Herregud. Jag har dels bolagets redovisning, men sköter även bokföringen för brorsans företag och en vän som driver enskild firma. Det är fullt upp i det administrativa och särskilt såhär års när bokslut och deklarationer hägrar. Men framåt har det gått, ett bokslut är färdigt till och med, min egen deklaration är inlämnad och jag ligger steget före i bokföringen med moms- och arbetsgivardeklarationer. Bokslutet för bolaget är det inte lika bråttom med, men det är så fruktansvärt skönt att få färdigt innan säsongen drar igång, för då har jag ingen lust alls till att sitta med såna saker, det är stressigt nog ändå. Det är en sån fördel att faktiskt kunna göra det själv, ha full kontroll över siffror och var pengarna tar vägen under årets gång, jag är verkligen så glad att jag pluggade redovisning och företagsekonomi innan jag startade företaget för snart 8 år sen.

Det kanske är dags för en kvartalsuppdatering om StyleMood snart? Vet att ni är några som brukar tycka att det är lite roligt att läsa om.

Helg igen och det spenderas timmar i butiken. Fantastisk fredag med mycket kunder, lite lugnare lördag men det gjorde att jag hann både packa upp lite varor och fylla på där det fanns lite plats, samt lägga upp kommande leverans i webshopen. Ikväll ska karln göra våfflor till mig, jag ska unna mig hemmaspa med ansiktsmask och favoritserien på tvn. Hoppas ni får en fortsatt fin helg!

10 Replies to “BOKFÖRINGS-RACE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *