EN SOLIG VECKA

Dagar som går och solen har faktiskt strålat hela veckan, oj så ljuvligt det varit! I morse var det dessutom alldeles stilla och helt magiskt vackert nere vid vattnet, så var tvungen att promenera därför förbi och bara insupa mig allt och påminna mig själv om att det bästa nu ligger framför oss. Om det bara blir lite ordning överallt igen… måtte det bli det, och det är fort.

Från det ena till det andra (jag måste försöka grotta ner mig i vardag och sysslor så mycket som möjligt för att kunna sortera tankarna och ens vara kapabel till att inte bara ligga och läsa nyheter och gråta och vara orolig för krig), så har jag sålt så många VÅGA VÅGA-böcker i både webshopen och i butiken nu under helgen! Fått signera min egen sida i flera av dem, känns lite knasigt men så kul att ens företagsresa både har inspirerat och varit något som mina kunder känner att de är en del av, de är mina egna fans liksom, och det var verkligen roligt att läsa era fina kommentarer från inlägget där jag presenterade boken. Blir så glad att ni gläds med mig! Det är stort och känns häftigt att jag från det att intervjun gjordes till idag har gjort så mycket; bland annat både fyrdubblat omsättningen, skaffat anställda, börjat leva på endast StyleMood och drivit sommarbutik i två somrar, det är fantastiskt att veta att flera av drömmarna jag hade då faktiskt redan blivit till verklighet. Tänk så långt jag kommit!

4 Replies to “EN SOLIG VECKA”

 • Jag har alltid varit imponerad över hur driven, kunnig ich duktig du är på det du gör så är inte alls förvånad att det går så bra för dig! 😊

  • Men åh, vad glad jag blir att du har det, tack snälla! 🙂 Det värmer verkligen!! <3

 • Jag kan inte annat än att imponeras av dig. Du ska känna dig stolt över din framgång!

  (Sent) Svar: Tack för dina varma ord.

  Kram

  • Vad du är fin, tack snälla!! Det gör jag, och försöker påminna mig själv om den varje dag.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *