SNAPSHOTS VECKA 9

Känns skönt att ha lämnat förra veckan bakom oss och att kunna blicka framåt på denna, det händer mycket spännande saker och det är så behövligt efter en tid med lite stiltje och total isolering från sociala sammanhang (så lång tid sen man minglade så jag är helt nervös inför kvällen då bok-release-mingel väntar som jag kommer berätta mer om efteråt). Låt oss se vad som hände under vecka nio först!

Veckans första dagar försvann med en intensiv semmeldag, roligt möte, hämtning av boken som jag berättade om i förra inlägget och en hel del uppdateringar i webshopen av produkter. Drog milen på en löptur, tränade på gymmet och kände att ljuset som kom med sol i flera dagar på rad, gjorde susen. Men så på torsdagen, släpper min yngsta lillebror nyheten att han flyttar till fastlandet på LÖRDAGEN (såklart till mig sist av alla eftersom han förmodligen visste att jag skulle ta det tuffast) och därför har jag under senaste dagarna känt mig lite halv och sorgsen, som storasyster har det känts betydligt mer i hjärtat än vad jag kunde ana. Jag har gråtit flera gånger och det kommer nog ta mig en stund innan jag vänjer mig helt vid att han inte är här i närheten längre.

Men livet har fortgått, sakta under helgen, jag har jobbat i butiken och haft så härliga kundbesök, karln har kramat om mig lite extra, jag har firat min farfar som fyllde 96 år i fredags med frukostfika, fått in sommaransökningar till butiken i Ljugarn och började planera inför sommarmånaderna med anställda, jobbat vid hemmakontoret och packat massa roliga beställningar med finheter. Så, nu är årets tionde vecka igång och jag ska fixa mig i ordning för att möta upp bästis för middag på stan innan minglet. Trevlig kväll!

20 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 9”

 • Åhh förstår att du varit ledsen 🙁 Men försök tänka positivt att du kan prata mycket på facetime och liknande. Men klart att det blir en stor saknad 🙁 Och va roligt med mingel! Men visst känns det konstigt att vara många personer på en och samma plats igen 😅 Fotografera gärna och dela med dig, hade varit så kul att få se 😀

  • Ja känns så långt bort 🙁 Ja det kan jag göra och det gör vi som tur är 🙂 Haha det kändes såååå konstigt och avigt, men det var trevligt och roligt! 🙂 Ber om ursäkt att jag inte hann fota något, hade fullt fokus med att sluta vara nervös och försöka mingla XD:D

 • Jag är så himla imponerad av alla som orkar bli så gamla som din farfar! Jag har tänkt bli 104 år, men jag fattar ju att det är lätt att tänka så när man är ung och frisk, hehehe 😀 Dina bilder är helt otroliga, och så fint att du fått extra kramar vecka 9. Hoppas det hållt i sig vecka 10 också.

  Angående mitt inlägg om att inte vara produktiv… Det är ju lättare förstås för mig som är bara anställd, men jag tycker att alla alla alla borde testa vad de njuter av, prestigelöst och utan att något ska dokumenteras och delas etc. Så man åtminstone VET 😀

  • Jag också, det är så häftigt!! hehehe, jag vill också bli gammal tänker jag 😀 Men åh, tusen tack för det och det gjorde det! <3

   Förstår precis vad du menar och jag har blivit LIIITE bättre på det nu än innan!! 😀

 • Ja men åh alltid så här ja får alltid veta sist . Förstår hur du känner ❤️
  Ha en härlig lördag kväll kram

 • Jag gillar SAMTLIGA bilder i detta inlägg. Jag vill även passa på att gratulera till medverkan i boken Våga Våga – så roligt för dig!

  Svar: Tack snälla för de fina orden om min bullet journal. Det gör mig så glad att jag kan inspirera (och imponera – tusen tack).

  Kram

  • ÅHHH!! Du är ju för gullig och tusen tack för det, är verkligen så stolt över att få vara med där! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *