VÅGA VÅGA-BOKEN

Dagarna knatar på snabbt denna vecka och det är redan torsdag. Sol i flera dagar och oj vad det har gjort mycket för välbefinnandet mitt i allt. Jag jobbar på med lite allt möjligt denna vecka, det är leveranser som kommer och det är varor som ska upp i webshopen, beställningar som ska packas iväg och tisdagen försvann i ett nafs med extraöppet och packning av massa semlor. Har hunnit med möte också och projektjobb en hel eftermiddag vilket jag ska fortsätta med idag.

Och hörrni, jag nämnde ju att en stor grej släpps inom kort och det är boken VÅGA VÅGA! Det är nämligen såhär att jag har äran att få vara med i den (jag har porträtterats heter det väl?) tillsammans med 99 andra gotländska företagskvinnor och ÄNTLIGEN, nu efter två års tid får jag berätta och visa er. Det känns lite pirrigt, jag har liksom utvecklats och lärt mig så mycket sen den där intervjun gjordes för två år sedan (så mycket har ju hänt), men jag fick sån fin respons av kunder och vänner igår när jag visade lite i stories under mitt företagskonto (@stylemoodgotland), så det kändes så fint och jag känner mig verkligen uppskattad som ung företagskvinna. Boken kommer börja säljas på internationella kvinnodagen den 8e mars, självklart i min butik och webshop då också, och det är en fantastiskt fin bok! Så roligt att äntligen se den färdig, Annika, Caisa och Emma har gjort ett grymt jobb!

28 Replies to “VÅGA VÅGA-BOKEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *