SNAPSHOTS VECKA 8

Herregud, vilken vecka som precis passerat… Mina känslor har varit uppochner precis som att världen är lika felvänd, jag har haft ångest, gråtit, känt lugn efter besked i början på veckan, kastats in i en nära oro, ilska över att vi inte bara kan få känna lite frid efter de senaste åren, maktlöshet, njutit av sol på näsan samtidigt som jag går runt och är rädd och gett mig själv dåligt samvete över att jag får ha en vardag när miljoner andra lider. Har de senaste dygnen haft ett väldigt behov av att bara få njuta, ta en paus, så mellan alla jobbtimmar i helgen har jag löptränat, käkat massa godis, gjort finmiddag, druckit vin, promenerat, haft filmkväll, pussat extra mycket på Patrik, varit nära och haft långa samtal. Med andra ord, helgen gick åt till att endast göra saker jag tycker om för att på något sätt ta tillvara på det jag faktiskt har, här och nu.

Men i övrigt, i det enda som är som vanligt så har jag varit glad över att jag kan jobba och får vara sysselsatt. Jag har packat upp tre (!!!) pallar med varor (såklart kom allt samma dag trots att jag egentligen noga hade planerat och spridit ut min leveranser på tre veckor) i butiken, fotat lite av alla nyheter och packat många beställningar. Skönt att se att webshopen gör ett uppsving och februari-rekord fortsatt på sitt sjätte år (särskilt när butiksförsäljningen varit mindre denna månad pga annat rörelsemönster i samhället, gissar att detta beror på så mycket sjukdomsfall och mer smitta än Gotland någonsin haft genom hela pandemin) och jag gläds för det. Det har varit marknadsföring inför Semmeldagen som är imorgon, då vi har extraöppet i kaféet och mamma bakar och säljer semlor så det ryker (jag är alltså den som marknadsför detta och sitter med alla beställningar så har haft fullt upp med det under veckan och planering för att få morgondagen att klaffa). Tränat, myst så mycket hemma som jag kunnat, lagt upp varor i webshop och betat av en hel del samarbeten har jag också hunnit. Hängt i butiken i dagarna tre i vanlig ordning, träffat så härliga kunder under dessa dagar och påmint mig åter och åter igen om allt det spännande och roliga som faktiskt ligger framför oss de närmaste veckorna. Så mycket jag vill berätta, men nästa vecka släpps äntligen en stor grej som väntats på i två år nu som kanske inte har massor med mig att göra men ändå jo, lite! Ta hand om er vänner, KRAM.

2 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 8”

  • Det värmer så i mig att läsa att du i en tid av oro lägger extra mycket tid på att göra sånt som får dig att må bra. <3

    (Sent) Svar: Tack för orden och din visade omtanke. <3

    Stor kram

    • Åh, ja det är det enda som hjälper mig i dessa tider just nu för att inte tappa greppet helt. <3

      Stor Kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *