JAG VÅGAR LEVA NU

Än lever jag i sommartempot, VILKEN JÄKLA rush det är denna sommar och så förbaskat kul det är, det är dessutom en så himla häftig känsla att se hur företaget utvecklats under de senaste åren och vilka förbättringar och investeringar som givit resultat eller hur statistiken ser ut under månaderna. Är så tacksam för det team som jag har bakom mig i år, hittat riktiga stjärnor, och ja årets turistrekord på ön ger sitt det med förstås.

Och hörrni, det händer faktiskt annat i livet med. Nu flyger jag fritt, jag har beslutat mig för att avsluta min anställning på Transportstyrelsen efter nästan tre år och det känns så rätt, jag är redo nu och bolaget har ökat så i omsättning att jag sedan börjat av året faktiskt kan ta ut mig riktiga egna lön, varje månad. Slitet har gett resultat helt klart och det känns så pirrigt, och jag har nog inte riktigt fattat det än, att all tid är min nu, men när vi återgår till lite mer vardag i september så kommer jag förhoppningsvis känna vilka viktiga extratimmar jag får varje vecka som då inte läggs på något annat. Det kommer bli en härligare vardag, liksom effekten av Patriks nya arbetstider också. Så glad att jag vågar och att jag är här nu, vid den här milstolpen i livet, då jag har möjligheten att faktiskt vara anställd på 100% av endast mitt eget bolag. WOW så jag sett fram emot detta, nu kör vi livet!

8 Replies to “JAG VÅGAR LEVA NU”

  • Ohh vad roligt att det går så bra, du är grym som lyckats så bra med detta =D härligt också att kunna stanna upp och reflektera över det också

    • Tack så mycket rara du! 😀 Ja det måste man, klappa sig själv på axeln och fira när drömmar går i uppfyllelse. 🙂

  • GRATTIS Johanna! Alltså detta är så himla stort och är det någon som har kämpat så är det du! Du inspirerar mig varje dag! Ditt driv, ditt tålamod, din kämpaglöd! Hade jag bott på Gotland så hade vi firat detta med en utekväll! <3

    • Tusen tack fina Nathaline och JAAAAA. Äntligen ger det utdelning och det känns fantastiskt! Tack snälla du för dina fina ord och vad glad jag blir. Det hade vi absolut gjort, jag ska ännu fira detta med champagne när september tar vid! <3

    • JAAAA, sååå stort, läskigt, galet men WOW så fritt det känns!!! <3 TAAAACK Ellen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *