KLARADE JAG FÖRETAGSMÅLEN 2021?

Jag vet, det är ännu några veckor kvar av året men i min blogg-takt hinner säkert ett halvår gå utan att ni får det besvarat om hur företagsmålen 2021 gick om jag inte skriver lite nu (om det ens är av intresse?). Inför året så satte jag upp ett antal mål som jag skrev i ett inlägg här: Företagsmål 2021 och jag tänkte nu besvara dessa med lätta analyser och några ord. Kanske är det mest för egen skull men gillar att kunna gå tillbaka och ha material inför kommande år lättillgängligt, som här i bloggen. Så hur har det gått?

– Ska ha nått mitt bestämda försäljningsmål 31a december 2021. Det gjorde jag, helt utan tvekan och försäljningsmålet var uppnått redan i början av augusti. Känns som en sån jäkla bedrift efter ett år med restriktioner, maxantal i butiken (som endast var fyra åt gången…) och allt som varit. DET GICK.

– Höja min egen lön, för jag är värd det. Och det gjorde jag. Insåg efter många års slit mitt fulla värde och har tagit ut riktig lön (och med riktig lön menar jag mer än för mat och hyra som varit det jag levt på innan) sedan april. Dessutom vågade jag säga upp mig från min anställning på sidan av nu till hösten (bara det ett mål i sig), efter ett bolagsmöte även höja lönen (jag var ju tvungen att argumentera varför såklart) och bolaget har tecknat både pensions- och sjukförsäkring för mig som anställd vilket gör att allt känns mer tryggt ekonomiskt och framtidsmässigt som privatperson och för StyleMood som bolag. Det är på riktigt och till alla som tror att detta är min ”lilla hobbyverksamhet” höjer jag ett finger och säger nej, det här är ett bolag som ständigt utvecklas av en driven kvinna som jobbar 365 dagar om året, där vi bara sett början. Jag är inte färdig på långa vägar.

– Hitta två-tre nya stjärnor till sommarbutiken i Ljugarn. Hittade så rätt, investerade i två duktiga stjärnor som gjorde att butiken i Ljugarn flöt på och fungerade så bra under sommarens öppet-veckor.

– Skapa minst TRE egendesignade produkter. Endast två produkter kom fram; högskåp med dörrar och bokhyllan. Min tid för just detta har varit nästintill obefintlig och har jag haft snickarbeställningar så är det vad som byggts. Men har två idéer som ligger där i huvudet och tänks på ibland, förhoppningsvis blir de verklighet en dag. Men kan ju nämnas att det varit rekord på bords-beställningar under detta år, vansinnigt roligt.

– Ta fram nya färger i min färgkollektion. Det gjorde vi, jag och Färgcenter. Tre nya kulörer som heter Snauvalds, Lekarve och Sjöviken. Sjöviken är en krämig beige variant och har helt klart varit en av de populäraste kulörerna från vår färgkollektion under 2021.

– Bli lite mer strukturerad. På ett sätt ja, jag har varit mer strukturerad, bokföringen och allt pappersarbete har varit betydligt mindre just för att jag har legat i fas med det hela tiden och det är en enorm lättnad inför kommande bokslut. Men likväl som förra året har lagret varit den plats där min tid inte räcker till, så ett organiserat kaos är ungefär vad det ännu är och där kommer jag att få börja mitt nya år med inventering, rensning och jobb dag som natt tills det är färdigt (som ett straff så jag bättrar mig).

Nu ska jag börja fila på inlägget med företagsmålen 2022, är ni nyfikna?

16 Replies to “KLARADE JAG FÖRETAGSMÅLEN 2021?”

 • Åh vad roligt att du har uppnått dina mål och grymt jobbat att det iallafall blev två egendesignade produkter. Du är så himla duktig och driven med allt du gör och jag blir så himla imponerad. Kramis <3

  • Ja det känns fantastiskt bra med alla uppnådda mål 🙂 Tack snälla för det, vad glad jag blir att du tycker det. Kram <3

 • Alltså jag dör ju för dessa uppdateringarna <3 Satt och tänkte på det nu när jag läste att dessa blogginläggen hade varit den bästa boken jag läst om du gjort det till böcker 🤣 Yes I´m a weird little thing! Egentligen borde jag ha en färdig text för det som kommer här näst då du har hört mig säga det tusen gånger om men det är värt att upprepas! Jag är så stolt över dig Johanna! Det finns ingen som jag beundrar så mycket som dig. Är så glad över att kunna kalla dig vän. Är också så otroligt tacksam för all hjälp och alla hejarop! Utan dig så hade jag aldrig tagit klivet till att starta företag. Du är en stor inspiration för många och du är värd all din framgång. Det har varit en ära att få följa med dig hela vägen och som du skriver, there is so much more! Det ända jag har att klaga på är att du behöver uppdatera bloggen mycket mer! Finns så mycket mer jag vill veta och ta del av 😀

  • Du är så gullig som tycker om det jag skriver <3 Ja, ge mig ett bokkontrakt så absolut, då ger jag det tiden, hahah 😉 Ändå kul att du vill läsa om det! Jag är så tacksam för att du orkar följa min resa och det jag gör, det värmer något så otroligt ska du veta Nathaline! Såklart och jag kan bara instämma och säga detsamma till dig. Tusen tusen tack för det, och ja det är väl ändå det bästa, att det är en resa som är tänkt utan slut, det är ett livsprojekt och så mycket mer ligger framför oss. Haha, lovar att bli bättre, eller åtminstone försöka bli duktigare på att uppdatera av liv och vardag! 😀

 • Vad roligt att ta del av dina framgångar i kortversion! Johanna, det jobbet du gör är så imponerande – känn dig stolt! Du är en förebild på många sätt.

  Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

  Kram

  • Tack snälla du för det! Så glad att du tycker att det är imponerande och ja, jag är otroligt stolt! Tack rara!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *